Ha kenyér helyett gluténmentes abonettet eszek, fogyni fogok?
"1 szelet abonett 16 kcal és összesen napi kb. 2-3000 kcal-t viszel be." Miért vinnék be 2-3000-mat? Összesen 1200 kalóriát fogyasztok max.
Tudom, hogy nem ördög a glutén... De tény, hogy a liszt nem diétás cucc.
De akkor hogy lehet az hogy amikor 3 hónapig gluténmenteseb étkeztem, fogytam?
Úgy fogytál hogy kevesebb kalóriát ettél. Ennyi.
Többre mész, ha számolsz, minthogy "fűrészport" egyél.
Ha meg annyira kiakarod zárni a fehér lisztet hát ne egyél fehér kenyeret. Ott a tk, tönköly, szénhidrát csökkentett változat, vagy egyél mást. Zabkása, banán palacsinta, tojás, túro, gyümölcs stb stb
Ha egyszer már bevált, akkor szerintem érdemes újra megpróbálni.
Nekem pajzsmirigy-alulműködésem volt, ami gluténmentes étrend hatására rendbejött, és le is tudtam fogyni. Tehát igen, a gluténnek lehet köze a fogyáshoz abban az esetben, ha érzékeny vagy rá.
Nem. Gluténmentestől is lehet hízni. Ha nem vagy gluténérzékeny, akkor meg semmi értelme.
Meg ha semmi máson nem változtatsz, ugyanazt, ugyanannyit eszel, akkor pár szelet kenyértől várod a csodát?
Régen nem 1200kcalt ettem, csak mióta fogyózok.
Kimondta, hogy semmin sem változtatok csak pár szelet kenyértől várom a csodát? Nem eszek édességet sem, gyorséttermi kaját, péksüteményeket zacskót ételeket sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!