Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Pajzsmirigy alulműködők közül...

Pajzsmirigy alulműködők közül próbált már valaki gluténmentes diétával fogyni?

Figyelt kérdés
Ha igen kb mennyi idő volt mire kezdted érezni a hatást, ha volt egyáltalán?
2013. febr. 4. 17:45
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
A gluténnak ehhez semmi köze.
2013. febr. 4. 21:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Van köze hozzá és nekem egy év volt mire javult az állapotom. 6 volt a TSH-m, egy év múlva lett 3. Még ez is magas, de gyógyszer nélkül értem el a javulást csupán étrend változtatással.
2013. febr. 5. 18:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én pont most olvastam róla, h összefügg, és ki fogom próbálni! Nekem a TSH-m rendben, viszont Hashimotom van. :( És nem esek teherbe:( A súlyom nem gáz, pár kilót akarok csak leadni, úgy 5-6-ot, de kíváncsi vagyok, mert egy csomó tünet stimmel, amit a gluténérzékenységről olvastam.
2013. febr. 8. 13:02
 4/4 A kérdező kommentje:
épp ma voltam kontrollon nem olyan magas most a tsh-m fél éve szedek gyógyszert, de még mindig határ fölötti. Nem tudom, hogy csak normál értékkel indul e meg a fogyás, de nagyon sokat olvastam a glutén és tejmentes étrend jótékony hatásáról, amúgy nekem is vannak gluténérzékeny tüneteim is.. a hashimoto az amikor vannak alulműködő és túlműködő tünetek is ugye?? Mert nekem ez is gyanús sajna... Jövő héten jutok el végre egy normális endo dokihoz, remélem az már emberszámba vesz majd, és megpróbál normálisan kezelni.. addig is kipróbálom a paleót ez állítólag nagyon hatásos a pajzsmirigyeseknek fogyásra.
2013. febr. 8. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!