Gyorsan fogyni akaróknak, jó tanács?!
Az én esetemet azért írom le, mert rengeteg ilyenfajta kérdést láttam, és ha már egy embernek is segít valamennyit, és nem esik bele az én hibámba, már akkor megérte.
Sokatok kérdezi, hogy hogy lehet gyorsan fogyni!? Hogy lehet gyorsan anorexiásnak lenni?!
Ne tegyétek ezt.
Kicsit felszedtem magamra a nyáron, ősszel elhatároztam, hogy odafigyelek mit eszek. Egyre durvábban, és durvábban fogyókúráztam. Míg először csak csökkentettem a kenyérféléket az étrendenből, a végén teljesen eltiltottam magam tőle.
Nem ettem se kenyeret, se tésztát, se édességet. Helyette csak csirkemellsonkát és abonettet meg maximum gyümölcsöt ettem.
nagyon rövid időn belül lefogytam...ami nagyon tetszett. Majd jöttek a mellékhatások: iszonyú fáradtság ami szűnni nem akart, kedvetlenség,hangulatingadozás, barátok elveszítése (mert nem foglalkoztam velük). A napom 80%-ban a kalóriákat számolgattam, hogy miből mennyit.
Odáig eljutottam, hogy a napi adagom néha két narancs volt. Másnap egy kis csirkemell.
Szüleim észrevették, hogy valami nincs rendbe, először kajákkal próbáltak tömni (kényszeríteni az evésre), ha nem tudtam kikerülni iszonyú lelkiismeretfurdalálosom lett.
Akkor kezdtem észheztérni amikor már arra nem volt erőm , hogy reggelente felkeljek , és felöltözzek.Ekkor éreztem, hogy baj van.
Ekkor már a menstruációm is kimaradtak, barna folyásom volt..szóval a hormonháztartásom is teljesen tönkrement.
Sokadik próbálkozásra sikerült megvalósítanom, hogy normálisan fogok enni. persze most is figyelek az étkezésemre,és most sem eszem sokat...de legalább már annyit elértem, hogy nincs folyton rossz kedvem és nem vagyok fáradt.
A hízás miatt még most is aggódom, de elkezdtem tornázni járni.
Utólag visszagondolva nem élném ezt át mégegyszer, és nem tudom, hogy miért kezdtem el...talán mindig "erőt adott" az, hogy egyre vékonyabb és vékonyabb lettem...de a többi negatív változással nem tudtam foglalkozni.
Nagyon köszönöm, hogy ezt a történetet megosztottad velünk! A páromat pont ettől a fogyási módszertől próbálom megóvni. nekem nem hisz remélem neked fog, ha megmutatom neki amit írtál.
Én is sokat foglalkoztam a fogyás témával, nekem a véleményem az hogy enni kell viszont sokat csak sok mozgás után, mivel olyankor a szervezetnek nagyobb a tápanyag igénye.
Röviden MOZOGJ le több kalóriát mint amennyit beviszel és szépen formálodni és fogyni fogsz.
Az vagy amit megeszel! Ha nem eszel.. ... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!