Mit ettetek ma?

Figyelt kérdés
2020. jan. 3. 16:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Délelőtt 3 tojás, 1 mandarin. Ebédre töltött káposzta egy kis tejföllel (kenyér nélkül). Délután megettem 70 g kesudiót és kb. ugyanennyi aszalt fügét. Vacsora sült csirkecomb vegyes párolt zöldséggel (karfiol, répa, brokkoli, kelbimbó). Ittam kávét is. Ez kb. 1600 kcal, 80 g fehérje, 90 g zsír, 120 g ch (nem mértem mindent grammra pontosan). Már nem kell fogynom, csak súlyt tartok.
2020. jan. 3. 21:50
 12/15 anonim ***** válasza:

Mai menüm

- 3 tojàsos zöldfűszeres ràntotta

- Rókagombàból és csiperkéből sajtos fokhagymàs gombaleves sertéshússal

- 3db ch csökkentett kenyér, sajt, paprikàs kolbàsz szeletek, zöldpaprika, paradicsom, retek

- pisztàcia

- 2db cukormentes cukorka

2020. jan. 4. 10:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Reggelire házi sütésű teljes kiőrlésű tökölylisztes kenyeret tojáskrémmel és paradicsommal. Tízóraira csirkemelltésztájú pizzát, meg egy narancsot, rá egy órára ittam egy fehérjét, most pedig ebédre sütőtökkrémlevest eszek ismét csirkemelltésztás pizzával plusz mellé diétás mákos bejglit
2020. jan. 7. 11:56
 14/15 anonim ***** válasza:

Reggeli: saláta. Volt benne zöld sali, jégsali, paradicsom, paprika, répa, lilahagyma, lila káposzta. Öntetnek egy kevés majonéz és balzsamecet.

"10 órai" (igazából az ebédem, csak áttettem edzés miatt korábbra): párolt zöldségek, grillezett csirkemell.

Ebéd: proteinszelet

Uzsonna: paprika és uborka nyersen

Vacsora: hagymakrémleves 4 tk pirítóssal (toast kenyér).

Egyébként emellé volt 3 óra intenzív saját súlyos edzésem.

2020. jan. 7. 21:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Kolláth-reggeli, délben pedig rántott pontyfilé-
2020. jan. 10. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!