Mit ettetek ma?

Figyelt kérdés
Diétázók!!! Hány kcalt? Mennyit mozogtatok aznap?
2018. jan. 15. 20:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
34%
4 tejeskave napközben elosztva, reggelire banán, ebédre uzsonnára elosztva rántott karfiol (150g)+ hasabburgonya (100g). Most még egy csomag jó reggelt keksz. Ez összesen kb. 1300kcal. Nem mozogtam ma semmit. Jó rossz kajalas volt amúgy, nem a kalória miatt, hanem javarészt szemét :( segaz. Jól esett. 😋
2018. jan. 15. 20:26
 2/15 anonim ***** válasza:
31%

Nem volt terv és bár érzésre alig ettem (ténylegesen pici étel volt, pár tojás, saját készítésű krékerek, kis sajt s némi zöldségétel), 1700 kcal azért összejött (a zsír már csak ilyen). Bőséges fehérje, semmi nyers zöldség (ez nálam ritka), nem túl sok szénhidrát. Sokkal jobb, mint a tegnap. Mozgás csak pár perc séta volt most.

Éhség árnya sem ért, sőt, inkább túlságosan jóllaktam, néha jó lenne, ha nem megszokásból ennék...

Holnap mozgás és evés terén is jobb lesz, ez borítékolható, az elfoglaltságaim miatt.

2018. jan. 15. 20:34
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
1 nagy pizza, 3 banán, meg 2 kellően nagy adag zúzapöri nokedlivel savanyúsággal. Mennyi kalória? Passz... De nem kell aggódnom a súlyproblėmák miatt.
2018. jan. 15. 20:56
 4/15 anonim válasza:
76%

Reggelire 2 pufirizs, 2 tojás, zöldség, felvágott.

Ebédre vajbabfőzelék, meg 1 db debreceni. Tízórai 1 db narancs. Uzsonnára kávé rizstejjel. Vacsi 2 pufirizs, zöldség, felvágott. Edzés után sovány tehéntúró. 1 óra mozgás volt ma ebből 30 perc jóga, 30 perc saját testsúlyos edzés. Holnap kardio lesz. Összesen kb. 1200-1300 kalória volt.

2018. jan. 15. 21:14
 5/15 anonim ***** válasza:
0%

Délután 4-kor 1 nagy levél nyers fehérkáposztát.

Mozgás: reggel 15perc lépcsőzés, suliba tesi óra, este 75perc edzés(saját súlyos+kardio) és reggel másfél, délután 2, este 1 óra séta.

Te, kedves kérdező? Hogy telt a mai napod?

2018. jan. 15. 21:39
 6/15 anonim ***** válasza:
55%
Ebédre 450 g zsírszegény túró/joghurt keveréke, vacsira 125 g grillezett hal egy nagy adag káposzta-spenót-uborka-paprika salátával. Nassolni egy marék mandula/kesudió most estére. 1120 kcal.
2018. jan. 15. 21:43
 7/15 anonim ***** válasza:

Reggeli: 2 virsli + sajt (ha nem ilyesmit reggelizem, akkor 2 tojást valamilyen formában + felvágottat, sajtot)

Ebéd: túrógombóc tejföllel (de általában zöldséglevest vagy húslevest, húst (esetleg halat) + salátát (esetleg kis adag krumplipürét szoktam)

Uzsonna: sajt (ritkán vagyok délután éhes, ha mégis, két étkezés között még diót, gyümölcsöt szoktam enni)

Vacsora: túró tejföllel (ma ilyen napom volt, nem tudtam betelni vele, de vacsorára szoktam virslit is enni vagy felvágottat

Esti nasi: egy kis édesség (attól függően, hogy a napi mérleg hogy alakul)

1200 kal, a makrok is rendben voltak (szénhidrátcsökkentett diéta)

nem mozogtam

2018. jan. 15. 22:00
 8/15 anonim ***** válasza:
55%

Reggeli: két szelet tk kenyér hummusszal és jó sok zöldséggel, egy csésze kávé

Ebéd: két szelet pizza

Uzsi: egy fél ananász, egy banán, egy narancs, spenóttal smoothieként

Vacsi: tonhalsaláta, egy grapefruit

1600 kcal kereken, ma nem mozogtam semmit, mert irdatlan izomlázam van.

2018. jan. 15. 22:54
 9/15 anonim ***** válasza:
31%

-2 db 7-8 dekás péksüti (nem fehérlisztes)

-15 dkg pácolt csirke vagy pulykamell kb 25 deka bonduelle kukoricával

-4 főtt tojás

Semmit nem mozogtam,1 hete erős energiahiány jött rám,rosszul is alszom minden nap azóta,és nem eleget.

2018. jan. 16. 02:24
 10/15 anonim ***** válasza:
31%

Reggeli: teljes kiőrlésű zsemle csirkemell sonkával, uborkával jégsalátával, tejeskávé steviával.

Tízórai: egy joghurt.

Ebéd: fél adag húsleves, teljes kiőrlésű tészta csirkemell pörivel, salival. Utána tejeskávé.

Uzsi: egy alma.

Vacsi:

Sült csirkemell csemege cukormentes uborkával.

Mozgás: 45 perc kardió taposón.

2018. jan. 16. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!