Mit ettetek ma?
Figyelt kérdés
Diétázók!!! Hány kcalt? Mennyit mozogtatok aznap?2018. jan. 15. 20:11
11/15 anonim válasza:
Reggeli: zabpehely mézzel, fahéjjal
Tízórai: puffasztott rizsszelet 2 db, szalámis kockasajt
Ebéd: paradicsomszószos spagetti, camembert sajttal, desszertnek 5 db Haribo pillecukor
Uzsonna most kimaradt
Vacsora: nagyon kevés maradék tonhalas spagetti, utána később 2 lágy tojás puffasztott rizsszelettel
Nassolás: Light vanília jégkrém, karamell öntettel
Ez kb. 1600-1700 kcal volt, viszont volt mozgás is, kicsi torna, gyaloglás, bevásárlás, ezekt is számoltam, úgyhogy kalória mínuszban végeztem a napot.
A szh-t sajnos kicsit túlléptem. :(
12/15 anonim válasza:
#5-ös vagyok, ma egy kisebb darab sárgarépát ettem nyersen.
13/15 anonim válasza:
Reggelre másfél db tk lisztből készült tortillában sonka, paradicsom, uborka, paprika. Ebédre menzán ettem egy adag krumplifőzeléket egy fasírttal. Nem egészséges de ha durván számolom akkor is 450 kcal ami benne van a keretben. Most pedig mégegy tortillát egy kis plusz paradicsommal. Ez kb 1200 kcal és nem is tervezek többet mára ha valamit félreszámoltam a tortillatésztában az olaj miatt is max 1300 de 1200 alatt vagyok mindig pár kcallal általában. Mozogni nem szoktam sajna rendszeresen, ma is csak amit napközben mászkáltam a suliban, lépcső, városban járkáltam de ennyi.
14/15 anonim válasza:
Ma nem vagyok éhes, 3-4 tojás bement egészen szolid erőszakkal, némi földimogyoró mindennemű erőltetés nélkül, a többi majd 8 után, amikor hazaérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!