Mennyi volt a legtöbb kalória, amit valaha ettetek?
Figyelt kérdés
Nekem most volt egy 3000res napom es elegge meglepett, hogy magamhoz kepest ennyit tudtam zabalni :D, mert altalaban ha nagyon meg is szalad 2000-2500 kcal kozott vagyok.
Persze lehet, hogy karacsonykor/husvetkor is elerem a 3000 kcalt (vagy tobbet), de akkor ezen nem filozok.
2019. máj. 25. 13:54
1/12 A kérdező kommentje:
170cm/56kg N
2019. máj. 25. 13:55
2/12 anonim válasza:
Nem számoltam sose de egyszer karácsonykor kb.1 kg csokit bezabáltam. Olyan is volt, hogy laza vacsinak megettem egy 32 cm-es pizzát, 1l colával utána meg egy óriás milkát. Akkoriban még egy dekát se híztam,sajnos ma már oda.kell figyeljek mert ha ránézek egy sütire is felszalad 2 kg. :D
3/12 anonim válasza:
1 nap alatt?
8-10000kcal
192cm/95kg F
4/12 anonim válasza:
És a legutolsó tömegelésem vége felé napi 5,5 ezer kcalt ettem. Arért folyamatosan minden nap lenyomni annyi kaját a torkomon néha nem volt annyira kelemes.
5/12 anonim válasza:
Karácsonykor, Húsvétkor, ha itt van az egész család, akkor szerintem csak ital formájában lecsúszik 1500-2500 kalória, egy nap alatt. És akkor még nem is ettünk semmit, pedig Karácsonykor ünnepi ebéd apáméknál, majd este vacsora nagymamáméknál, és mindegyik legalább 3 fogás, hadseregnyi süteménnyel. Egyszóval legalább 6000-8000 kalória egy nap alatt, ha nem több.
6/12 anonim válasza:
8800kcal Meg se kottyan:/
23/170/65volt bulimiás nő
7/12 A kérdező kommentje:
hogy nem pukkadtatok ki:DD
2019. máj. 25. 19:38
8/12 A kérdező kommentje:
mondjuk leraknanak elem kb. 15 tabla csokit, gyanus hogy meg tudnam enni
2019. máj. 25. 19:39
9/12 anonim válasza:
Jetiburger vacsira, rántott hús reggelire és még egy torta is volt a szülinapomon. Desszert rágcsa se maradt ki
10/12 anonim válasza:
Mostanában volt, hogy csak a reggelim 1000kcal volt majdnem, a vacsora szintén, ezek mellett meg szinte egész nap ettem az édességet meg a szendvicseket, úgyhogy bele sem merek gondolni mennyi lehetett a max... főleg amikor ilyenek mellett napi 2,5-3l kólát is ittam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!