Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Főzve más lesz a virsli...

Főzve más lesz a virsli kalória tartalma? Hiszen vizet szív magába.

Figyelt kérdés

Mire hazaértem màr meg volt főzve a virsli, így csak utólag tudtam lemérni.

100 grammra 256 kalóriát ìrt. Èn főzve mértem le 100 grammot. Vajon kevesebb volt benne a kalória?

2019. máj. 23. 18:31
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Jesszusom mi ez a kérdés.. Szerinted abban a vízben, amennyit magába szív, mennyi a kalória?
2019. máj. 23. 18:38
 2/7 anonim ***** válasza:
61%
Ugye ez csak vicc?
2019. máj. 23. 18:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Inkább több! Most minden virsli végét le kell vágni.
2019. máj. 23. 19:04
 4/7 lilla64 ***** válasza:
Nem.
2019. máj. 23. 19:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Kevesebb, hiszen a nulla kalóriás vizet , amit főzés közben magába szívott, is belemérted.

Ahány gr viz et mértél a 100 gr-ba, annyiszor 2,56 kalóriával kevesebbet tartalmaz.

2019. máj. 23. 19:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Meg kell becsülni, mennyi vizet szívott fel. Megnézed, hogy a csomagban hány virsli van és hány grammos a csomag, és kiszámolod 1 db tömegét, meg ahány virsli még van, azt mind leméred és abból is kiszámolod 1 db tömegét. Így arányosság használatával elég jól meg tudod becsülni, hogy 100 g főtt virsli mennyi nyersnek felel meg.
2019. máj. 24. 16:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Bizony, bizony! Csökkenteni kell a folyadék (VÍZ!) bevitelét ! :)))
2019. máj. 26. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!