2db rántott virsli. Kb 250g hagymás tört burgonya.1 db kovászos uborka. mennyi kaloria lehetett? Van 1000kca? Mert akkor nagy bajban vagyok ha van annyi.
Nem valószínű, hogy volt annyi. max 999
Egyébként meg nem értem, hogy miért vagy ettől nagy bajban...
ne kcal- at szamolj szerintem, a rantott dolgokat es a krumplit szerintem felejtsd el egy az egyben, szar dolgog tudom,nekem is nehez megallni, en pl egy nap max 1x eszem főtt ételt, vagy kétnaponta. Amugy nyers zöldseget, gyumolcson, natur joghurtot, tofut, pulykasonkat, natur joghurtot a fott etelek amiket eszem(mint emlitettem egy vagy ket naponta): fött tojas, zoldseg leves(semmi zsiradekkal, csak a db leveskockaval es zoldsegekkel), csirkemell, hal.Ennyi. Javaslom, hogy te is csak hasonlo meleg eteleket fogyassz, de inkabb a nyers etelek a nyerok,igy nem esel majd ebbe a hibaba, plane, hogy egyszerre max 300 kcal-t ajanlott enni, kul.nem sokat er a fogyo, plusz sport!! Sok sikert!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!