Mennyi volt a legtöbb kalória, amit valaha ettetek?
Nekem most volt egy 3000res napom es elegge meglepett, hogy magamhoz kepest ennyit tudtam zabalni :D, mert altalaban ha nagyon meg is szalad 2000-2500 kcal kozott vagyok.
Persze lehet, hogy karacsonykor/husvetkor is elerem a 3000 kcalt (vagy tobbet), de akkor ezen nem filozok.
Nekem nem igazán bírja a gyomrom a nagy mennyiséget, ünnepekkor is nem a hízás miatt kell vigyáznom, hanem mert fizikailag rosszul érzem magam, ha túl sokat eszem - de ettől még persze vonzanak a nagymamám finom süteményei.
Evezőstúrán szoktam 3000 kcal körül enni, de ha mozgok, akkor persze még rosszabbul tudok emészteni. De szerintem egy karácsonyi ebédes napon se igazán tudok 4000-5000 kcal fölé menni. A cukros üdítőket nem szeretem, a gyümölcsleveket is vízzel hígítva iszom, mintha kicsit sűrűbb szörpöt készítenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!