Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogyan fogyjak le?

Kikiikijjjjj kérdése:

Hogyan fogyjak le?

Figyelt kérdés

Sosem voltam nagyon kövér.

Mindig a normál kategóriába tartoztam, de a hasam még igy is nagy, és a combom vastag.

A cukros üdítőket elhagytam, vacsorára salátát, dinnyét eszek.

Reggelire általában édeset(nem tudom hogy ez hizlal e ) ebédre meg rizs,csirke általában zöldségekkel.

Naponta 30 percet futok, 2 naponta 40 percet biciklizek, és párszor egy héten megcsinálok egy edzős videót.

Tudnátok segíteni hogy tudnék még fogyni?

Eddig nem látok változást.

2019. júl. 27. 13:54
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
A biztos módszer az alkategória neve.
2019. júl. 27. 14:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Az etrendedet kéne rendbe tenni mindenkeppen. Reggelin valtoztass, termeszetesen a cukor hízlal, egyél reggelire zabkasat gyümölccsel, vagy tojasrantottat, főtt tojast,zöldségekkel némi szenhidráttal pl. 1 szelet teljes kiörlésű kenyér. Rengeteg egeszsegesebb variacio van reggelire.

Ebéd csirke, rizs, zöldség jó. Itt is lehet variálni. Lényeg a fehérje, szénhidrát, zsír, rost aránya.

Vacsoran is változtatnék. Dinnyet inkabb étkezesek között enném, nem főétkezesnek. Salata jo, de kellene hozza valami fehérje pl. valamilyen hal, csirkemell, fott tojas. Vacsorara ehetsz még túrót, sovány sajtokat, cottage cheeset, magas hústartalmú csirkemell sonkát.

Még az mennyiseget kéne tudnod, hogy miből mennyit ehetsz. Erre a célra jó a kalóriabázis aplikacio. Kiszámolod mennyi az alapanyagcsere szükségleted és annyit eszel, igy egeszsegesen tudsz fogyni. Makrotapanyagokat(fehérje, szénhidrát, zsír) is erdemesfigyelni.

Mozgás rendben van, ne felejts el eleget pihenni.

2019. júl. 27. 14:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Semmit nem tudunk: Hány kiló vagy, mikor kezdted, nő/férfi, mi szeretnél elérni? Általában minél közelebb vagy a jó súlyhoz annál nehezebb az eredményt látni. Ha úgy kérdezel mint a fiatalok akik 59-ről szeretnének minél hamarabb 50 kilóra fogyni, akkor mondom, hogy most hagyd abba.

Gyanús, hogy nem tudod, hogy nehéz befolyásolni melyik testrészedről fogyj, szinte lehetetlen. A has előbb-utóbb sorra kerül, nyilván a láb is, de ezt látatlanban nehéz megmondani, meg látva sem könnyű. Lehet nőként, már melled sem lesz mikorra a lábad megindul.

2019. júl. 27. 16:06
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

54 kg vagyok.

Aki azt irta hogy nem lesz mellem nőként annak irom: a koromhoz képest nagy és nen lenne gond ha kissebb lenne.

2019. júl. 27. 18:02
 5/5 anonim válasza:
Itt gykn 100000000 kerdes van mar errol. Rengeteg feherjet egyel. kaloriabazis.hu-n nezd meg mennyi kaloriara van szukseged fogyasra.Mozogj sokat tok mindegy mit es edzél combra, seggre hogy formasodj kozbe.
2019. júl. 29. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!