Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogyan fogyjak le?

Hogyan fogyjak le?

Figyelt kérdés
157/66kg vagyok,55kg az alomsuly:) hogyan tudnek kicsit gyorsan illetve tartosan fogyni?Esetleg dietak?Kinek mi valt be??

2019. júl. 24. 21:59
 1/3 anonim ***** válasza:
61%
Ez egyéni, mindenkinek màs vàlik be. Nekem a szénhidràtszegény étrend jött be. -18kg de még sokàig folyamatban lesz.
2019. júl. 24. 22:51
 2/3 anonim ***** válasza:
20%

Használd a YAZIO alkalmazást, nagyon jó. Én azzal fogytam 10 kg-t. Az étkezésre kell odafigyelni, mit mikor eszel.

Pl este, mikor már otthon vagy és nem mész sehova, ne egyél meg egy banánt, mert éhes vagy és az úgyis gyümölcs.

Akkor egyél banánt, vagy egy kis csokit, vagy valami hasonlót, vagy bármit igazából, mikor mész valahova. A szervezeted abból az ételből a tápanygot energiafelhasználásra fogja fordítani, és nem rakódik le. Persze ez nem jelenti azt, hogy ha mész sétálni, előtte fél disznót megehetsz.

És a diétát érdemes böjttel kezdeni. De ezekről is sok mindent lehet olvasni a neten, nekem bevált ez a módszer.

És nagyon sok folyadékot kell innod.

És a mozgás is fontos, ahova csak tudsz inkább gyalog menj, és menj futni, edzeni, ahogy az időd és a pénzed engedi.

Sok sikert kívánok neked!

Az alkalmazást pedig tényleg nézd meg, nagyon jó. :)

2019. júl. 24. 23:09
 3/3 anonim válasza:

Én 2019 elején 85 kg voltam. Most 73 kg. Az étrendemen nem változtattam semmit. Ugyanúgy eszek és a mennyiség sem lett csökkentve. Hogy hogyan csinálom. Privátban elmondhatom. Vannak feltételei.

21F

2019. júl. 26. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!