Hogyan fogyjak? Szüleim folyton etetnek.
Nem vagyok nagyon dagadt,csak 2-3 kilot szeretnek leadni. De a szuleim folyton kérdezik h kérsz e ezt,azt...gyomorsavam van,hiszen ha nem vagyok otthon nem eszek... altalaban hétköznap reggelizek,ebédeltek,4-oraizom,es vacsorázok. Azonban ha nincs iskola sokat eszek, ma pl Reggel ettem szendicset aztan magnumot aztan egy nagykn keves langost aztan áfonyát aztan egy negyed kolbászt aztan muzlit aztan szalonnát vajaskenyerrel
Segitsetek kerlek,fogyni akarok
Ja es elegge sokat sportolok
"Hogyan fogyjak? Szüleim folyton etetnek." Ez kb. EGY éves korig lehet indok, utána már egy gyerek nem eszi meg, amit nem akar, vagy kiköpi!
Ha túl sokat eszel, akkor az nem a szüleid miatt van, hanem mert te nem vagy képes kibírni, hogy nem eszel folyamatosan!
Kezdd ott, hogy felvállalod a saját hibáidat, és nem bűnbakot keresel.
Gondolom se pisztolyt, se kést nem szegeznek rád, hogy márpedig te megeszel egy egész kondérral.
Közöld szüleiddel, hogy vigyáznál a súlyodra, mert jelenleg nem érzed jól magad. Figyelj oda, mit eszel - vigyél be elegendő kalóriát és tápanyagot, ne tömd magad mindennel, pláne ne édességgel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!