Hogy tudnék a legegyszerűbben leadni 5-7kg-ot?
16L
168 cm és 64 kg vagyok
Heti 3 óra külön mozgásra járok, suliban is van 3 tesink (ami nem megerolteto). Itthoni praktikákkal szeretnék fogyni, mert edző terem nincs a közelben, étrendet suli miatt nem tudom tartani, a családomat sem szeretném azzal terhelni, hogy külön kelljen nekem is főzni. Esetleg kalóriaszámlálással, vagy mit tanácsolnátok?
A hormonbetegségre nem az a megoldás, hogy koplalsz, hanem hogy elmész orvoshoz, kezeled a betegségedet,és utána a kalóriaszámlálás is működni fog.
"Fáj a fejem, vágjuk le. " kategória.
Gratulálok. És még híreszteli is a hülyeséget.
Edd a felét a sulis kajának. Amit otthon kiszedsz, annak is tedd vissza a felét.
Ha a kajálást nem fogod vissza, nem fogsz fogyni.
Igen, azokat akik hetekig nem esznek azok az anorexiások. Kórházban kezelik őket. Szóval ennyit arról mi az egészséges és mi nem.
Amire te gondolsz az az időszakos böjt, de az baromira nem úgy működik, hogy hetekig pár száz kalóriát esznek. Ez koplalás.
Az időszakos böjt az, amikor egy adott intervallumon belül (ez lehet 8-16-24-36 óra) egyáltalán nem visznek be semmit a szervezetükbe, majd utána normálisan esznek.
De ez is vitatott, hogy mennyire egészséges és mennyire nem.
A koplalás amit te csinálsz, sehol és soha nem volt egészséges, sőt életveszélyes.
Majd rájössz amikor a szervezeted leállítja a nem létfontosságú müködéseket( pl gyermeknemzés).
Ja, és akkor én nem értek hozzá, oké :)
Úgy ölöd meg magad ahogy szeretnéd, bár szerintem, ha fejbelőnéd magad gyorsabb lenne és kevesebbet szenvednél, de legalább ne buzdítanál erre másokat. Ez az ami nagyon gáz.
"Mellesleg nőnek minek izom?"
Kicsit kiigazítanám amit írtál, nem támadás de hátha segít a jövőben.
Azért mert az izom határozza meg a formánkat. Gondolj bele, ha nem lenne rajtunk izom csak csont és zsír akkor hogy néznénk ki? Ezt úgy nevezik skinnyfat és ez egy beteges állapot. Nézz utána!
Ha egy nő vagy férfi jól akar kinézni muszáj izom rá mert attól lesz kerek és feszes. A csont és zsír kevés izommal kombinálva nem mutat jól főleg ruha nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!