Hogy tudnék a legegyszerűbben leadni 5-7kg-ot?
16L
168 cm és 64 kg vagyok
Heti 3 óra külön mozgásra járok, suliban is van 3 tesink (ami nem megerolteto). Itthoni praktikákkal szeretnék fogyni, mert edző terem nincs a közelben, étrendet suli miatt nem tudom tartani, a családomat sem szeretném azzal terhelni, hogy külön kelljen nekem is főzni. Esetleg kalóriaszámlálással, vagy mit tanácsolnátok?
1. egyél egy konyhai mérleget
2. Töltsd le a telódra a kalóriabázis alkalmazást
3. Állítsd be rajta magadnak a megfelelő célt.
4. Minden étkezésedet mérd, és ha megetted aznapra a kalóriaadagodat ne egyél aznap többet.
Én már ott tartottam, hogy napi kb. 300 kalóriát vittem be, és úgy se fogytam :( (hormonbetegség miatt)
17 kiló leadása a cél, eddig 5 kilót fogytam úgy, hogy nem eszek egész nap semmit, eddigi rekordom, hogy nem ettem, az 2 napig tartott.
Sajnos csak ezt a drasztikus lépést tudom ajánlani, hisz a kalória számlálgatás se vált be nálam. :/
Viszont vittem be szénhidrátot, cukros üditőt, szóval fehérje táplálkozással és kalória csökkentéssel lehet eltudod érni azt ami nekem nem jött össze.
Utolsó: gratulálok sikeresen lefogytál izomból 5 kg-t.
Legalább ne osztogatnád a hülyeségedet.
Kérdező az utolsóra ne halgass. Azt csináld amit én írtam (a mérleges vagyok)
Nem hülyeséget osztogatom, csak leirtam, hogy én a csodálatos mérleges technikáddal 1 kilót nem fogytam... :D Mellesleg nőnek minek izom?
Nagyon sok ember böjttel fogy, a kutatok szerint mai napig megoszlik a vélemény, hogy egészséges-e vagy sem. Szóval lehet egészséges, de hülyeség amit én mondok.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!