Van 10-15 kg plusszom szeretném leadni de hogy?
Boltba dolgozom 8-10-12 órát , ha bent vagyok.mindíg ennék otthon ez anyira nem vészes, valami étvágy csökkentő praktikát tudnátok e ajánlani ami hirtelen elveszi az étvágyat, válaszokat előrre is köszönöm !
Örülnék ha csak olyan írna aki tényleg segíteni akar/ tud .
Mivel sokat eszel ezért lehet a gyomor is tag
Próbálj vissza venni a kajabol,nem tudom mennyi kg lehetsz de ilyen 1500-1600 kaloriara saccolnek hogy onnan kezd a fogyast,és egyel naponta többször de abból az egészséges kajabol
Tehát az nem baj ha éhes vagy ,ehetsz csak jó kaját egyel ami kevés kalóriát tartalmaz
Lényegében egészséges nassolás
De a napi 1500-1600 kalóriát ne lepd át
Szerintem nem elsődeleges a mozgás, úgy, hogy ne aggódj.
Persze, jó lenne ha tudnál valamit edzeni, de sokkal fontosabb az étkezés.
Igyál sok sok vizet, a szervezet néha becsap és azt hiszed, hogy éhes vagy, közben csak szomjas.
Fontos lenne, hogy legyen nagyjából ugyanakkor minden étkezés. Ha az evések között is éhes vagy, akkor nassolj valami egészségeset, igyál teát, egyél magvakat.Én így csinálom, 85kgről kezdtem, most már 60 vagyok.
Én is azt tartom, hogy nem a mozgás fogyaszt elsősorban hanem a táplálkozás megszorítása.
Étvágy az azért részben megmarad, "szenvedni" kell a jó alakért, de hát sosem ígért senki mást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!