Forever C9 tisztító méregtelenítő program kinek hogy vált be?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az volna a kérdésem ,hogy ilyen esetben mi lehet a hiba? Születésem óta székrekedéssel küzdök. Mindig valamiféle segítség kell. Azt mondták az öreg bölcsek,ha szülök majd ez jóra fordul. Sajnos nem. szültem két gyerkőcöt és minden a régi. Kipróbáltam a C9-et. Ma volt a 7. nap. Vasárnap a 3. napon és ma kínok közt volt székletem. Mindent betartok,ahogy le van írva. Első 3 nap megindultak a kilók is. 1,5 kiló. Látványos volt. De a 4. naptól ismét megindultak a kilók fölfelé. Pedig napi 30-40 percek Rékázok. Tud valaki segíteni? Már vettem Fields of greens tablettát is,mert a forgalmazóm ezt ajánlotta. Az nap megettem 4-et. következő nap 6 szemet és ma is már 4-nél járok. Segítsetek! Nagyon sokat vártam ettől a programtól. 15 kilótól szeretnék megszabadulni. Azt gondoltam 5-től sikerül is,de nem. És most nagyon csalódott vagyok.2017. jan. 26. 17:16
21/22 anonim válasza:
Igazából érdemes lenne kideríteni az okát. A gyógynövényekkel az a gond, hogy csak kúraszerűen alkalmazhatóak biztonságosan, mert bizonyos összetevőik akkumulálódhatnak, és ha elérnek egy bizonyos szintet, akkor komoly gondot okozhatnak. Szóval alkalmi rásegítésnek tökéletesek, de egy életen át elég kockázatos. Én is hasonló problémával azenvedtem, nekem a magnéziumom volt nagyon alacsony. Az első pótló tabletta, amit vettem nem volt elég, egy magasabb dózisú mellett viszont rendes a székletem, nincsenek izomgörcseim, a menstruációm is kb fájdalommentessé vált. Figyeld meg a szervezeted, hogy van-e más tünet, játssza az étrenddel, mert amit korábban írtak is könnyen előfordulhat. Enyhe intolerancia, vagy allergia is okozhat ilyesmit. Vagy menj gasztroenterológushoz, ő bár picit drágábban, de sokkal gyorsabban, hatékonyabban és biztosabban megmondja, ha van ilyen problémád (ha esetleg valami oknál fogva ez kimaradt volna neked).
22/22 anonim válasza:
Ilyen .....ra adtok ki pénzt? Én magamtól( é: semmit nem szedtem) fogytam két hónap alatt 24 kilót! Egészségesebben találkozni, mozogni, nincs itt semmilyen titok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!