Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Forever C9 tisztító méregtelen...

Forever C9 tisztító méregtelenítő program kinek hogy vált be?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az volna a kérdésem ,hogy ilyen esetben mi lehet a hiba? Születésem óta székrekedéssel küzdök. Mindig valamiféle segítség kell. Azt mondták az öreg bölcsek,ha szülök majd ez jóra fordul. Sajnos nem. szültem két gyerkőcöt és minden a régi. Kipróbáltam a C9-et. Ma volt a 7. nap. Vasárnap a 3. napon és ma kínok közt volt székletem. Mindent betartok,ahogy le van írva. Első 3 nap megindultak a kilók is. 1,5 kiló. Látványos volt. De a 4. naptól ismét megindultak a kilók fölfelé. Pedig napi 30-40 percek Rékázok. Tud valaki segíteni? Már vettem Fields of greens tablettát is,mert a forgalmazóm ezt ajánlotta. Az nap megettem 4-et. következő nap 6 szemet és ma is már 4-nél járok. Segítsetek! Nagyon sokat vártam ettől a programtól. 15 kilótól szeretnék megszabadulni. Azt gondoltam 5-től sikerül is,de nem. És most nagyon csalódott vagyok.

2017. jan. 26. 17:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
93%

Egyébként ha bbetartod a c9 minden utasígását, akkor éppen nem székrekedésed van, hanem egyszerűen nincs mit kiszarj...

Ez van, ha éhezteti magát az ember velem is ez volt mikor asszonyka sokheti nyünyörgésére megcsináltam azt a fos c9et..

2017. jan. 27. 08:35
 12/22 anonim ***** válasza:
93%

"A forgalmazóm ezt ajánlotta"

A forgalmazód nem dietetikus, nem élelmiszer mérnök, semmit nem tud a táplálkozásról... egyedül azt a marketing dumát tudja, amivel el tudja adni a forever termékeit.

2017. jan. 27. 08:39
 13/22 anonim ***** válasza:
11%
Szia! Ez egy jól összeállított program.Nagyon sokan használják a világon és nem véletlenül, mert sok jó tapasztalat van vele.Minden szükségeset megkap közben a szervezet, így nincs kiéheztetve, nincs jojó effektus utána.Ha a füzetben leírtak szerint csinálod, akkor nem mehetnének felfele a kilók.A Fiberhez nagyon sok víz kell, mert különben okozhat "dugulást", nem az lesz a hatása, aminek kéne.A székrekedésre valóban jó a Fields of Greens, a sok rost, de ha Neked ez már évtizedek óta tart, akkor ahhoz idő , türelem kell, hogy megoldódjon.Volt akinek közel egy évig tartott, de rendbe jött.Saját nevedre vásároltad közvetlenül a cégtől a C9-et, vagy valakitől vetted?Akár a cég valamelyik orvos szakértőjével is konzultálhatsz.Sok sikert!
2017. jan. 27. 08:47
 14/22 anonim ***** válasza:
90%
Na megjött a forever marketing gépezet is... :D
2017. jan. 27. 08:53
 15/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Ez számomra egy rugó volt. Innentől át állok a természetes etrendre. Abban segített hogy ne akarjak zabalni. Az életben többet nem nyúlik ilyen szarokhoz. Életmódváltás lesz azt cső. Az ember a hibáiból tanul. Kellett ez s kidobott pénz ahhoz jogy komolyan utána járjak hogyan lehetek egészséges. Köszi
2017. jan. 27. 09:06
 16/22 anonim ***** válasza:
87%
Jajj de jó látni, jogy nem csak én nyomok mindig h helyett jt :D
2017. jan. 27. 09:18
 17/22 A kérdező kommentje:
Hű Ja ezek s nyamvadt kis billentyűk. No meg a szótár. Na az a tuti. Mikor tök mást ír mint amit én szeretnék. 😀
2017. jan. 27. 09:45
 18/22 VekonyLilla válasza:
0%
Sziasztok! Nekem az Eco Slim segített leadni több, mint 13 kg-t. Ez egy természetes fogyasztószer, ami segít felgyorsítani az anyagcserét és zsírégetésre optimalizálja a szervezeted. Fedezed fel te is ide kattintva >>> [link]
2018. dec. 25. 14:58
 19/22 anonim válasza:
100%
Szerintem felejtsd el az ilyen C9, meg Update és hasonló hókuszpókusz marhaságokat. Ez az egész csak matek, kalória számolás meg türelem. Ne akarjon az ember “gyorsan” fogyni... plusz sport, mozgás, mert ami már fent van zsír, magától nem fog lemenni. Az összes diéta arról szól, hogy kiéhezteted a szervezeted. Ne diétázz, hanem legyen egy kiegyensúlyozott étrended. De persze ki miben hisz. Nyilván nem hiába tudják eladni ezeket a csoda módszereket. Az emberek gyengék, türelmetlenek, most és azonnal akarnak fogyni, ezt használják ki. Azt lehet hülyére venni, aki hagyja. Ajánlom a kalória bázis.hu-t. Egy konyhamérleg, esetleg turmixgép és mindenből (fehérje, zsír, ch + mikro tápanyagok) a minőség és kész. A kedvencem mikor valaki azt magyarázza, hogy feherje port szed, hogy fogyjon. ???!? :D
2019. aug. 18. 13:43
 20/22 anonim válasza:
100%
Szia! Ha még aktuális, próbáld ki az Update kajákat. Én a fogyás miatt kezdtem el, és olyan 3-4 naponta volt székletem. Azóta minden ebéd után😃
2020. jan. 10. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!