Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen tisztító méregtelenítő...

Milyen tisztító méregtelenítő kúrák vannak?

Figyelt kérdés
Nagyon zsíros mitesszeres az arcbőröm és már sok krémet kipróbáltam de semmi sem segített rajta. Olvasgattam pár cikket és azt írták hogy az ilyen kúrák segíthetnek. Elsősorban a léböjt kúráról olvastam de más kúrában is adhattok tanácsot. pl. (hány napig tart, mit ehetek , mellékhatások)

2012. máj. 23. 14:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Mennyi idős vagy?

Mert,ha még iskolás,akkor semmiképpen nem ajánlott,hogy ilyenekbe belefogj.

Mondok egy új ötletet,ha még nem ismernéd: ez a sószappan!!

DM-ben és patikákban is lehet kapni,olvass utána-rendkívüli a méregtelenítő hatása,az adott bőrfelületen kezelve.

És még sok más problémára is kiváló!

2012. máj. 23. 14:49
 2/5 A kérdező kommentje:

19 éves vagyok

A sószappant még nem használtam bár kicsit félek megvenni mert már egy polcnyi krémem van amit 1 2 hétig használtam csak és jobb esetben nem rontott az arcomon.

2012. máj. 23. 16:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Pl. egy időre leszoksz a húsról és az egyéb állati eredetű cuccokról. A legtöbb káros zsír ezekben van. A krémek tele vannak kőolajszármazékokkal, de már nyilván tapasztaltad is, hogy nem segítenek.
2012. máj. 24. 08:52
 4/5 anonim ***** válasza:

De a sószappan nem krém!!!

Olvass utána mimindenre jó!

2012. máj. 24. 11:20
 5/5 anonim válasza:

Szia!

A Putex programot tudnám ajánlani a méregtelenítéshez. www.meregtelenitokura.hu

Kitisztítja a bélrendszert és a mérgek eltávoztával az ember bőre is szebb, simább lehet. De ez egy hosszú folyamat...bár egyszer el kell kezdeni.

2012. jún. 6. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!