Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Légyszi mondjatok már olyat...

Légyszi mondjatok már olyat tabletát ami fogyszat és csillapitja az éhséget?

Figyelt kérdés
2016. jún. 7. 12:58
1 2
 11/13 szöxi89 válasza:
75%
nem akarok senkivel veszekedni de elsöt lekell ülni es magunkba nezzni,hogy mikortol kezdünk el hizni..a masik,hogy nem is a levegötöl....utana meg senki nem valja be öszinten maganak,hogy renszresen "falatozik" es aztan meg elnyulik a tv elött.kesöbb mikor mar rajta van a fölösleg a hormonra fogja es a genetikara pedig valojaba mink okozzuk magunknak a tulsulyt.ha környezetünk lusta emberekel van körbe véve akor mink is azá válunk
2016. jún. 8. 21:00
 12/13 gráner andrás válasza:
Az ilyen dolgok már csecsemő korban elkezdődnek. A kérdés az is, hogy mennyiről mennyire akarunk fogyni. A modellek sokan használják még mai napig is a napi két tojássárgáját, nem mindenki tudja meginni. Kevesebb sót és káposztát, dinsztelve vagy más zöldségekkel, párolva. Csak keveset. többszöri evés is hatásos. Napi öt hat alkalommal, alkalmanként két három evőkanálnyit. De a káposzta és a sör fogyasztása is mértékkel, két három hónap múlva, akár tíz kiló fogyást is eredményez. TENGERPICI 2016.06.13.
2016. jún. 13. 19:39
 13/13 anonim válasza:

Én az Ördögnyelvet javaslom neked! Én 12 kg ot fogytam Életmódváltással + a sportot is beiktattam az életembe valamint reggel 2 ördögnyelvett meg este is 2-t bevettem étkezés előtt bő folyadékkal csupán azért ,hogy leküzdjem az állandó éhségérzetemet. Damonát meg a Dr Chent használtam és használom még most is!

Viszont önmagában NEM fogyaszt az öredögynelv kapszula!

2016. jún. 18. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!