L/14év/167cm/75kg. Tini fogyókúrát mondjatok már! Nyárra szép feszes hasat szeretnék. Hány kg megy le nyárra?
75kg??? Eselytelen nyarra...de talan jovo nyarra.
A feszes has amugy genetika kerdese is. Egyel keveset es tornazz sokat, de ezt ugy is tudod.
Nyárig 10 kilót le lehet adni, de csak akkor ha minőségi ételeket eszel, és jársz kondiba is.
Mivel a zsírmentes izomtömeged 2,5*ese ajánlott fehérjéből ami nem olcsó az elhatározás kevés, ha a szüleid nem partnerek. Akkor neked és lesz még néhány szar éved amíg magadnak nem tudod finanszírozni.
A dagik dolga egyébként könnyebb, mint mondjuk akik azzal küzdenek, hogy soványak.
Sárga kapszula miegymás...
Egészséges életmód, egész évben (L)
És akkor szép feszes hasad lesz nyáron.
Most lehet sokaknak nem fog tetszeni a válaszom..De le lehet fogyni nyárig 10kg-ot! Nekem sikerült szeptemberről novemberre lefogyni 10kg-ot, majd 1 hónap alatt még 5-öt..napi kb. 800Kcalt ettem,azt is csak fehérjéből és zöldségből 167cm-hez 43kg voltam, nagyon sovány..de már megbántam,tönkre ment az anyagcserém, hullik a hajam, a vérképem nem éppen fényes..Most 48kg vagyok már, de hízni sokkal nehezebb mint fogyni.. Szoval most ezzel csak azt akartam mondani hogy lelehet fogyni 2 hónap alatt 10kg-ot simán,csak nem ajánlott. Inkább egyél egészségesen, napi 1500kcal körül,és sportolj sokat! Sok sikert!:)
15/L
8-as, ertelek, en is valami hasonlo utat jartam be sajnos. :(
De epp azert irjak sokan, hogy lehetetlen mert aki egeszsegesen gondolkodik az eszik naponta, tobbet is 800kcalnal. Azok a drasztikus koplalasos ilyen-olyan fogyokurak csak arra jok, hogy tonkretegyek a szervezetet. En is vekony akartam lenni, mindenaron. Meglett. De mikor masok irigykednek, hogy milyen jo nekem blablabla akkor eszembe jut, hogy en meg oket irigylem, az egeszseges szervezetuket.
Kerdezo, olvasgass kicsit az eveszavarokrol es merlegeld a dolgokat mielott nagyon belemesz a dieatba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!