L/14év/167cm/75kg. Tini fogyókúrát mondjatok már! Nyárra szép feszes hasat szeretnék. Hány kg megy le nyárra?
Én 170cm vagyok, lány és 4 napja 75,7kg voltam. Ma már csak 73,3. Nem vagyok dagadt de duci, szerencsére eloszlik rajtam a fölösleg. Elkezdtem szedni egy ételkiegészítő port aminek NIDORA a neve. Rá kell szórni az ételre és akkor ez a por megduzzad a hasban ami elveszi az étvágyat. Ez melett csak fehérjét, zöldséget és gyümölcsöt eszek és mindennap 30-40percet futok. Nekem segít. Negyed annyi étellel is tele vagyok mint eddig.
Amit sok kezdő fogyókúrás nem tud (te lehet tudod) az az hogy néha kb. 3-4 hetente kell tartani egy úgynevezett "bűnözési" napot ahol lehet csokit és más édességeket enni. Ennek az a lényege hogy ezekben az ételekben sok a leptin ami a zsírégetőhormon. A tornázással, diétázással ez nagyon kevés lesz a szervezetben. Ezért kell pótólni máskülomben hamar vissza lehet hízni a leadott kilókat. Vagy már egyáltalán nem fogy az ember.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!