Mondjatok valami hatásos, bevált narancsbőr elleni krémet! Miket próbáltatok?
Figyelt kérdés
nehogy elkezdjetek itt rinyálni, hogy éljek egészségesen mert köszi már megvan de rohadtul feladok már mindent komolyan:D 18 éves vagyok, mindig is odafigyeltem arra, hogy mit eszek, de 3 hónapja semmilyen édességet még csak közelről se láttam, hetente 5ször bicajozok legalább félórát, folyadék 3 liter naponta de a narancsbőr persze mosolyog rám ugyanúgy!! úgyhogy KRÉMEKET, márkákat, neveket akarok látni!!!!!!!! köszönöm!:)2010. júl. 29. 21:33
1/7 anonim válasza:
Nekem a Nivea Good Bye Cellulit nagyon bevált. Diéta és sport mellett. De ez is egyénfüggő.
2/7 anonim válasza:
Garnier Bőrfeszesítő,és ANEW narancsbőr elleni krém
3/7 anonim válasza:
hagyd a francba a krémeket, ha sportolsz, akkor inkább türelmes legyél és a krémekre költendő pénzt használd inkább szaunázásra, kis úszással kombinálva... többet érsz vele
4/7 anonim válasza:
én a szaunázásra esküszöm. amíg finnországban voltam és szinte naponta szaunáztam láthatóan szebb lett a bőröm és a narancsbőröm is halványodott. szóval én eslősorban ezt ajánlom, mellette persze vehetsz krémet is. na és persze sport diéta és sok folyadék.
5/7 anonim válasza:
én most fogom kipróbálni az ilcsi vérpezsdítő testápolót,állítólag az nagyon jó! vagy a paprikakrém...
keress róluk véleményeket!
6/7 anonim válasza:
Én is a sport és folyadék doura esküszöm!!
7/7 A kérdező kommentje:
nagyoon szépen köszönöm!!! igen a krémek mellett azt hiszem a szauna is szuper ötlet! kösziköszi!!:))
2010. júl. 30. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!