Lefogyhatok evvel a módszerrel?
76 kg vagyok, mivel nekem van gyerekem már 2 éves császármetszésen jött világra.
Szerintem csak lehet futni, meg tornagyakorlatokat végezni.
A hasammal van gond, egy kissé nagyon hájas vagyok.
A lábam kissé narancsbőrös, a fenekem kerek és tök jó, mert mivel egész életemen át bicajoztam.
Akarok fogyni, hogy feltudjam húzni majd a sexi ruhákat nyáron.
Szerintetek ha napi fél óra, 3/4 órát sportolok, futok, meg emelgetem utána a lábam, meg picikét csinálok has izomerősítő gyakorlatokat, akkor rendbe hozhatom magam június 18-ra?
Ha most elkezdem, mondjuk március 23-tól?
Nektek mi a véleményetek?
És amíg sportolok szedjek valami zsírégető tablettát plusszban még?Bio Tech Usa ban vegyem meg a gyógyszert ez mennyire hatásos?
Valaki szedte már?
Kérlek segítsetek-
Az már tuti hogy NEM eszek péksütit, meg pizzákat.
Szerintem ez miatt híztam meg kegyetlenül.
Kissé el vagyok keseredve.
Én a futást nem ajánlom nőknek
De jobban meggondolt edzéseket igen.
Narancsbőr, magas testzsír miatt paleo. okos paleo, paleo ketogén (a sok zöldség - alacsony fehérje típusú) ajánlott, ezek ilyen méregmentes étrendek amik mellett helyrejöhet a beteg testünk, hormonrendszerünk, lehet mellettük normálisan fogyni.
Étrend mellett c vitamin ajánlott, esetleg magnézium vagy amiből hiányod van, zsírégető és egyéb termékek inkább pénzlehúzások.
Nyárra is van eredménye egy életmódváltásnak, 1 év múlva nyárra még több eredménye lenne.
A péksüti - pizza tömény búzaliszt kaják, sok ember testét megviselik egyébként. Aki nem lesz narancsbőrös vagy pocakos, még az is lehet részben ezek miatt rákos, szóval necces dolgok sokak szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!