Le lehet fogyni az antioxidánsokkal, mozgás nélkül?
Keri Glassman új kutatásra alapozva kijelenti : Szerinte nem a kalóriákat kell számolgatni, hanem a sok antioxidáns révén hatástalanítani kell a szabadgyököket, ezáltal a szervezet sokkal ellenállóbb lesz a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben, jelentősen csökken az esély a daganatos megbetegedésekre, a szem-, ízületi és idegrendszeri elváltozásokra, de még az Alzheimer-kór és a Parkinson-kór kialakulására is. [link]
Lehet, hogy néhány gyümölcs egyoldalú, de igen nagy mennyiségével lefogyhatunk és még egésségesebbek is leszünkj?
"Kezdjük ott, hogy egy tudós írta ezeket le"
Tudós? Milyen tudós?Keri Glassman egy celeb valami olyasmi mint a Sthal Judit meg a Rubit Réka keveréke, meg állít mindenféle dolgokat hogy "szerinte".
Azért ez a nő messze áll a tudóstól!
Valójában bárki lehet megélhetési tudós.
Az hogy tudós, ma nem 'cím', nem emel ki sehonnan. Ha komolyan kutatókról/tudósokról beszélünk, akikről tudjuk, hogy valóban a tudomány oldalán állnak és objektíven végzik a hivatásukat, akkor magamban megemelem a kalapomat, de általánosságban ma már nem lehet azért hinni valakinek mert tudós/orvos/értelmiségi stb..
De az összetétel gondolom ilyen esetben is számít (?)
Üdv! :)
Le lehet fogyni mozgás nélkül.
Antioxidánsokkal és azok nélkül is, csak ne egyél sok gyümölcsöt, mert azokban sok a cukor!
25 kg-ot (105->80 kg) adtam le 9 hónap alatt minimális mozgással (47F). Egyszerűen kevesebbet ettem, mint ami a szervezetemnek a létfenntartáshoz kellett.
Pl: káposzta + csirkemell sonka.
Mondjuk a gyümölcsöket kerültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!