Adott egy 180cm magas fiú aki 90kg. Heti 6napot melózik 12 órában, szóval a mozgás kilőve. Hogy tudna mégis fogyni kb 10kg-ot?
mit dolgozik? gép előtt ül hogy ennyi munkától nem tudott lefogyni?
munkába járást például gyalog vagy biciklivel oldja meg
Kiszamolja a kaloriaszuksegletet, es beutemezni a kivan sebessegu fogyast, es kaloriamegvonast itt:
Majd amikor elerte a kivan eredmenyt, akkor sem eszik tobbet a napi kaloriaszuksegletenel. Ennyit tehet mozgas nelkul. Amit meg javasolni lehet neki, az az, hogy irja le ide miket szokott enni, es megvelemenyezzuk.
Hűha ebből a táblázatból én egy kukkot se értek mondanál nekem róla valamit?
Amúgy eladó a srác, de mostanság kb semmi melójuk sincs szóval kb egy helyben áll egész nap, de attól hogy napi 12 órát áll sokkal jobban lefárad, mintha lenne melója és mozogna. Este 10után mire hazaér már nem igazán tud menni futni, másnap megy vissza reggel melóba.
Kaját eléggé összevissza, kb mindent amihez épp hozzájut. Arra rászokott hogy este 6után ne nagyon egyen, azt tartja is 90%ban.
180 centihez 90 kiló kwll
De sportolni kellene,hogy ne zsir és háj formájában legyen,hanem izom és akkor jó lesz
Húdejó köszönöm szépen a segítséget ment is a zöld kéz :)
25 éves amúgy a srác.
Még annyi kérdésem lenne, hogy ha házi kosztról van szó akkor hogy tudom kiszámítani hogy mennyi kalóriát eszik meg?
Pl ha sütök neki egy natúr szelet csirkét csinálok hozzá valami köretet akkor arra van valami praktika?
Szia!
Hát én a terhesség alatt 20kg híztam. 7 hónapos a kisfiam, és 1. hónapja kezdtem fogyózni. Sikerült 7 kg leadnom, de most úgy látom már több nem megy le el kell kezdenem sportolni! Csak annyi, hogy amit eddig ettem azt a felére csökentettem.Odafigyelek, inkább csirkét és halat eszem disznóhús helyett. Kenyeret egyáltalán nem! Reggelire olcsó gabonapelyhet, és édességet csak nagyon ritkán, és keveset szinte már nem is pedig imádom, és azt hittem nem bírom majd ki!És sokat sétálok mert az is nagyon jó! Most nagyon boldog vagyok, hogy ennyit sikerült leadnom! Amúgy én 173cm vagyok és 81 kg jelenleg.A 67 cm-es derekam még mindig 100cm , durva nem?Van még mit lefaragnom! Ha teheted sportolj!
A tested helyes energiagazdálkodásához elég a behúzott has!
Az alhasi izmokat ha be tudod húzni, ez beszabályozza a szervezet zsírégetését.
180 centimmel 115 kilómmal a hasamról tudtam enni. A behúzott hasat egy elektroinpulzusos fitneszgéppel értem el. Programválasztó--zsírégetés, erősség--maximum, két hónapíg csak fürdéskor váltam meg tőle. éjjel nappal bekapcsolva, az eredmény 84-85 kiló. Ez történt 2000.-ben. Azóta ha eszembejut behúzott hassal tevékenykedek. Jelenleg 78-82 kiló vagyok. Ha érdekelnek részletek, keress privát.
A fogyas titka: 90% etrend 10% sport. Az egeszseges eletmodban nagyobb szerepe van a sportnak, de a fogyashoz egyetlen egy dolognak van szerepe az etrendednek. A szervezetedet at kell programoznod, hogy zsirt egessen es ne szenhidratot, ezt ugy erheted el, ha elegendo feherjet viszel be(tojas, hal, hus). A feherjet a szervezeted nem tarolja, ezert ha eleget viszel be, akkor a szervezeted rajon, hogy nem kell zsirt tarolnia, mert boseg van a legfontosabb tapanyagbol es biztonsagban erzi magat ezert elkezd zsirt egetni. Termeszetesen szukseged van szenhidratokra, ezt zoldseg es gyumolcs formajaban tudod bevinni, a gyumolcsokre vigyazni kell nem mind tul jo fogyozashoz. Amikor en eloszor kezdtem odafigyelni a sulyomra a leghatasosabb modszer az volt, hogy a cukros uditoket teljesen kiiktattam a szervezetembol, es vizzel helyettesitettem. A cukros uditokkel a szervezeted nem tud mit kezdeni, nagyon nehezen tudja lebontani azt, ezert a sok hizas. A kenyer es teszta bevitelt mersekeld, es garantaltan fogyni fogsz.
Leegyszerusitve egyel sok feherjet, huvelyeseket, diot, mogyorot , zoldseget, gyumolcsot es leveseket... hagyj fel a cukros es szensavas uditokkel, komplex szenhidratokkal (kukoricapehely, kenyer, liszttermekek, chips, stb) es legfokepp igyal sok vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!