Kittycica94 kérdése:
Adott egy 180cm magas fiú aki 90kg. Heti 6napot melózik 12 órában, szóval a mozgás kilőve. Hogy tudna mégis fogyni kb 10kg-ot?
Figyelt kérdés
2012. szept. 7. 12:41
11/14 anonim válasza:
Az utolsoval egyet ertek. A mozgas nagyon jo, es fontos, de a kaja a legeslegfontosabb. Amugy en irtam a kaloriaszamitos oldalt. Amikor itthon fozok, egyetlen dolog fontos ehhez: Konyhai merleg. Be is szereztem egyet, draga sem volt. Ezen kivul kinyomtattam tablazatot az elemiszerek tapertekerol. Meg ha nem is fogod ezt orokke szamolni, akkor is jo ezekkel tisztaban lenni! Meg egy ido utan mar tudod, hogy melyik kaja mennyi tartalmaz kb. Igy belehet loni, es lehet fogyni lassan de biztosan.
12/14 anonim válasza:
mondok egy jobbat a 6 utáni nem kajálunk baromság helyett. nyilván nem eszik minden ember ugyanannyit, ahogyan nem emészti meg a kaját ugyanolyan gyorsan sem. szal inkább igyekezz úgy lefeküdni, hogy korog a hasad. szó szerint k**va éhes vagy! ha nagyon kajás vagy, akkor mehet egy joghurt, vagy egy fél gyümölcs. nálam bevált.
13/14 Sylvi20 válasza:
Hát ha tényleg nagyon nincs időd lemenni egy edzőterembe,akkor menj el egy Flabélos edzésre!:) Csak 10 perc és kb. 45-50 percnyi edzésnek felel meg!
Én edzés után szoktam ráállni vagy ha nincs időm,akkor cska 10-20 percre és tényleg minden izmodat átmozgatja. Én csak ajánlani tudom!:)
14/14 tomy88trance válasza:
Aki azt írta,hogy 180centihez kell a 90 kiló az pf :D 180cm-hez 80kg az ideális. Amúgy a kérdezőnek, van az a tv shopos hasi sírégető rázkódó gép ,azzal esetleg ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!