Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Milyen módszerrel fogyhatnék,...

Haaat kérdése:

Milyen módszerrel fogyhatnék, heti legalább 1 kilót,108 kilóról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Milyen mozgásformát javasoltok egy 108 kilós emberkének (190 cm), heti legalább 1 kilót szeretnék fogyni.

A NorbiUpdate módszert hagyjuk, kipróbáltam, nagyon rossz volt a közérzetem, mondjuk fogytam.

Mozogni hajlandó vagyok, de nem akarom, hogy rossz legyen a kedvem, vagy, hogy ilyen csodaszerektől impotens legyek.

Léteznek biztonságos fogyasztó szerek?

2013. máj. 5. 13:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem létezik biztonságos fogyasztó szer. Kalória számlálás és sport :)
2013. máj. 5. 13:32
 2/9 anonim ***** válasza:
cseréld ki a tányérodat,egy kistányérra,azt csak annyit egyél, ami erre ráfér,
2013. máj. 5. 13:34
 3/9 anonim ***** válasza:

www.kaloriabazis.hu

itt kalória számlálás

+ Konditerem

Hatásos!

2013. máj. 5. 13:36
 4/9 A kérdező kommentje:

Kistányér? Na és a levesek? :D

Valami olyan sport érdekelne ami a szabadban űzhető. Nem túl érdekes egy gépre ülni és izzadni.

2013. máj. 5. 13:53
 5/9 anonim válasza:
Minden ital helyett csak csapvizet vagy buborékmentes ásványvizet fogyassz.Ha semmi máson nem változtatsz, ez akkor is fogyáshoz vezet majd.
2013. máj. 5. 14:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Mivel elég magas vagy, így a futás jó neked (108 kilós embernek azt szokták mondani, hogy nem futhat ízületei miatt, igazából az számít mennyi a súlyfelesleg)
2013. máj. 5. 14:11
 7/9 A kérdező kommentje:
Hmm..és biciklizés? Hát igen, futás után szoktam érezni, hogy fáj a bokám, térdem, csípőm.
2013. máj. 5. 14:48
 8/9 anonim ***** válasza:
A bicaj is jó :)
2013. máj. 5. 15:00
 9/9 anonim válasza:

Van egy jó, de veszélyes módszer: dukan diéta. Arra alapszik, hogy rengeteg fött/párolt hús, zsírszegény tej, joghurt. Minimális kenyér, sütemény, azaz tészta és cukorfélék. Ez is barnaliszt, barnacukor. Napi 30 perc séta.

Nagyon hatásos, anyukám 1,5 hónap alatt 15 kilót fogyott.

Azért veszélyes, mert muszáj betartani, és a diéta lejárta után sem szabad annyit enni, mert könnyen visszahízható.

Hajrá! :)

2013. máj. 6. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!