Ezzel a módszerrel fogyhatnék 2-3 kg-ot?
Figyelj !
A 2-3 kg az pont annyi hogy nemeszelkenyeret probald ki.)
Segiteni fog énnekem is így ment le 3 kg /és kenyér helyett egyél azokat a sáraz kenyereket nemtudom mi a neve :P
Nekem feltűnt, hogy csak 1,5 liter vizet iszol naponta.
Ez túl kevés, emeld föl legalább 2,5-re, de legyen inkább 3!
2.!
Ne reggelizzen???
A Reggeli a legfontosabb!!!
És szerintem, simán lefog menni az a 2-3 kiló:)
Sok sikert!
15/L
Ne reggelizzen? Ez hülyeség! Reggelizni kell, attól indul be az anyagcsere. Felkelés után egy órán belül ajánlott reggelizni.
A kenyeret és a fehér lisztet tényleg hagyd el. Az a 2-3 kg nem sok, ügyesen le fog menni ha ezeket betartod főleg ha mozogsz is mellé :) Sok sikert!
Kedves Peston!
Ez már beteges!c(:
"Valóban? Nem reggelizem közel 11 éve, és tavaly télen a vacsorát is kihagytam, vagy csak 1 szelet kenyeret ettem, csupán néha volt kiadós... na így fogytam le 18 kilót 1,5 hónap alatt. :)"
Nem logikus amit írtál!! Ha 11 éve nem reggelizel, és tartod már 11 éve ezt a csoda módszer, akkor mégis mitől híztál meg?:D
hm?:D
Közben híztál... ezért elhagytad a vacsorát is, és a vacsora elhagyása miatt lefogytál 18 kilót 1,5 hónap alatt?
oké, én elhiszem:)
De ezek után tényleg NAGYON figyelj, hogy mit eszel, mert már nincs ami elégesse a zsírt rólad:)
És könnyen a dupláját hízod majd vissza.
Nem érdekel, hogy te hogyan vágod tönkre az anyagcserédet, de másnak kérlek ne adj ilyen rosz tanácsot, mert még a végén elhiszi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!