Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen módszerrel fogyhatnék...

Milyen módszerrel fogyhatnék le őszre?

Figyelt kérdés

Mint minden évben,idén is újévi fogadalom volt,h lefogyok nyárra.Sajnos nem jött össze,egyrészt januárban-februárban még hideg volt,semmi kedvem nem volt kimozdulni,meg úgy voltam vele,ráérek még,messze van a nyár.Aztán eljött a tavasz,akkor elkezdtem eljárogatni futni,meg kevesebbet ettem,mint szoktam,de sokat kellett tanulni,meg nem álltam túl jól se,ezért inkább a tanulásra koncentráltam,aztán májusban volt egy betegségem,akkor szinte csak feküdtem 2 hétig,úgyhogy lőttek a "nyárra lefogyok projektnek":).Viszont most nyári szünet van,már nem kel idegeskednem semmin,nem kell tanulni,van időm magamra.Úgyhogy mostmár tényleg le akarok fogyni,és le is fogok,az edzés Rubint R. Add önmagad 3.,illetve minden másnap 1 óra futás.Hétfőtől kezdtem el ezeket.A baj az étrenddel van,h fogalmam nincs mit egyek,és mikor.Nem vagyok híve a 90-napos,az Atkins,meg káposztaleves,meg hasonló diétának,szóval vmi egyéni étrend kéne nekem.Mit tanácsoltok?ja és 10 kg-t szeretnék lefogyni!

16 éves lány

2009. jún. 24. 12:24
 1/9 A kérdező kommentje:
kifelejtetem:160 cm,63 kg.
2009. jún. 24. 12:25
 2/9 anonim ***** válasza:
71%

nemtudom miértnem vagy híve a 90naposnak... én 15évesvok de miko elkezdtem a 90napost voltam 69kg nem rég fejeztem be, most má 52 vok

na mindegy,egyé húst,zöldséggel,ne tésztával,meg kerüld az ijen édes cuccokat.. aztán mértékkel egyé.

szijaa

2009. jún. 24. 12:51
 3/9 A kérdező kommentje:
egyzer már próbáltam a 90 napost,de reggel nem bírok gyümölcsöket enni,nem tudom h miért,de nem megy le.
2009. jún. 24. 12:55
 4/9 anonim ***** válasza:
45%

1.válasz adó

be tartottál mindent nem bünöztél semmit?

2009. jún. 24. 13:51
 5/9 anonim ***** válasza:
94%
Ez poén.. 1. válaszoló tanácsolod, hogy 90naposozzon, utána meg írod, hogy zöldséget egyen hússal és kevés tésztát.... Szénhidrátnapon mit eszel???:O Te is tudod h egészségtelen a tészta, és még áldozol 4napból egyet arra, hogy lisztet zabálj???
2009. jún. 24. 14:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Két hónap alatt szeretnél 10-kg-ot fogyni? Akkor a Khomeini-diétát ajánlom. Garantált a fogyás!
2009. jún. 24. 14:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi!Utolsó válaszoló:a 10 kg az sztem nem sok 2 hónap alatt!egyébként meg mi az a Khomeini-diéta??lehet h hülye vagyok,de nem tudom:)
2009. jún. 24. 14:52
 8/9 anonim ***** válasza:
1 tál leves egy szelet kenyérrel mindennap.
2009. jún. 24. 18:06
 9/9 Secu ***** válasza:
100%

Nálam dettó ugyanez a helyzet,mindig halogatom,vagy közbejön vmi és annyi a fogyónak.

Én holnaptól kezdem.

A fogyókúra tervemet leírom neked,hátha tudsz belőle meríteni...

Szóval:

1,Reggelente futok (nővéremmel)

2,Reggelire eszek a legtöbbet,de a fehér kenyeret zsömlét stb. mellőzöm,helyette abonettet vagy puffasztottrizset eszem.

3,Tízóraira gyümölcsöt.

4,AZ ebéd az lesz,amit főznek,persze kisebb normál adagokba,és nagyon sokáig kell rágni egy falatot,így hamarabb jóllaksz.

5,uzsonna vacsora egybe(lefekvés előtt 4órával szabad max vacsorázni)Én levest szoktam főzni,persze ez ilyen saját magam által kreált leves.Ezzel az étellel keményem megtelek,és minimális a kalóriatartalom,mert olajat nem használok.

6,Még estefele mozgok vmit,minimum fél órát!

(Ja és vedd,úhy hogy mindez amit leírtam,jövőidőbe írtam,mert holnaptól kezdem:D:D)

(16,L)

2009. jún. 27. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!