Milyen módszerrel fogyhatnék így?
Figyelt kérdés
A felső testem elég vékony, de a combom ehhez képest vastagabb. Ezért szeretném a combomat és fenekemet feszesíteni, karcsúsítani. Elérhető ez úgy, h ne fogyjak felülről? (Mellből nagyon nem szeretnék) Ha nem diétázom, csak tornázom combra és popsira, úgy elérhetem?2010. jún. 4. 21:41
1/2 anonim válasza:
Nem. Genetikailag van meghatározva, hogy hol tárolja a zsírt a szervezet. Úgyhogy mindenhonnan fogysz, ha fogysz, nyilván a problémás területekről tűnik el a legkésőbb.
2/2 anonim válasza:
Szerintem igen, de nem összevissza, hanem személyi edzővel, legalább az első néhány alkalommal kell szakszerű utasítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!