Milyen módszerrel fogyhatnék ebben az esetben? (lent kifejtem) SEGÍTSÉG! :-)
Negyedik hónapja dolgozom irodában, és sikerült elengednem magam, de mire észrevettem már késő volt.
52 kilóról indultam, amit már akkor sokalltam, és most olyan 57 vagyok...Kb. ezt a 7 kilót szeretném ledobni, valami kivitelezhető diétával.
Hetente kétszer táncolok, soha nem volt gond a súlyommal erre tessék...
Teljesen tanácstalan vagyok, sosem diétáztam vagy ilyesmi, úgyhoy halvány gőzöm sincs mit csinájak.
A péksütit és egyéb "irodai" ételt felfüggesztettem, de semmi változás...
Sajnos a nálunk található 12ezer forintos edzőtermet kifizetni nem tudom, úgyhogy azt ne is írjátok légyszi! Persze futni el tudok menni, meg otthon tornázgatni még, az ilyen tanácsokat szívesen fogadom! :-)
Egyébként főleg a hasamon és a csípőmön az úszógumimon látszik a hízás sajnos...
Kérlek segítsetek!
És legyetek szívesek leírni részletesen, hogy mit csináljak, ne csak annyit, hogy csökkentsd a fehérjét vagy bármit mert tényleg teljesen kuka vagyok ehhez!:-)
Nagyon köszönöm a segítséget!
19/L
Ne a fehérjét csökkentsd, hanem a gyorsan felszívódó szénhidrátokat. Iktasd ki a lisztes, cukros ételeket, a hüvelyeseket, burgonyát, rizst, tejet és tejtermékeket. Egyél húst, halat, tojást zöldségekkel, salátákkal, igyál naponta min. 3 liter vizet.
Az eredmény nem marad el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!