Mennyit segíthet lefogyni?
szia,
mondjuk én 30 kg súlyfelesleggel rendelkez(tem), de egy hónapja szedem, azóta 10 kg jött le.
sztem ez attól is függ, hogy mennyi feles kiló van rajtad...
10 mg-sat írt fel?
sok sikert
szintén egy anyuka...
Igen, 10mg-os.Remélem segít, én azért 10 kg-t nem akarok leadni, de mondjuk az sem baj:), rég voltam már 52kg:)
Igazából kiadták a gyógyszertárban, vény nélkül, de azért tagnap megkérdeztem a dokim is,ő is azt mondta hatásos, de azért nem sűrűn ajánlja, mert az idegrendszerre hat.
Remélem sikerül Neked is..
Hajrá!!!!!
Mennyi idős a babád?
9 hónapos a nagyfiú.
Bocsi hogy ezt mondom, de szerintem elég felelőtlenek voltak a gyógyszertárosok, mert ezt csak vényre lehet kiadni..(elvileg)
nálam a gyógyszer felírását megelőzte egy alapos kivizsgálás, vérvétel,(pajzsmirigy) mert elvileg csak ezután írható fel. Az értékeim rendben voltak, így írta fel a dokim csak.
a gyógyszer mellékhatásaiból nekem egyedül csak a szájszárazság jutott, ami abból a szempontból jó, hogy napi 4l víz elfogy.Elveszi az éhségérzetet is, de persze emellett nem eszem se kenyeret, se krumplit se tészát, szóval mondhatni a szénhidrátok legnagyobb részét hanyagolom. Ha ügyes vagy, szerintem egy hónap alatt lejön az az 5 kiló, de miután abbahagyod a gyógyit, nagyon kell figyelned, mert seperc alatt visszajönnek a kilók!
Tehát Kitartást!! :)
Köszike!Én fiacskám is 9hós:)
Szintén rengeteget iszom.Már 3kg lement és tök boldog vagyok.Dokimnak említettem, de ő semmi vizsgálatot nem mondott, csak annyit , hogy nem veszélyesebb, mint akár melyik másik gyógyszer.Ennyit a dokikról :)
Jaj de jó!
Hajrá, hajrá, hajrá!
kitartás!!! :)
egyébként csak 1 megjegyzés: a reductil vényköteles - [link]
A másik hogy egy 9 hós baba még szophat: "Terhesség és szoptatás ideje alatt a készítmény alkalmazása ellenjavallt."
Vezetni sem szabad alatta.. remélem ezeket betartjátok ha már vény nélkül odaadta a gyógyszerész (az okos gyógyszerész)
Tudom, hogy vényköteles+a dokim is kiírja a következő adagot, mondta,kisfiam, már nem szopik, azért az ő egészségét nem tenném tönkre, ez azt hittem egyértelmű.
De azért köszi a figyelmeztetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!