Ihatok fehérjeport ha nincs időm lejárni edzeni?
Miért vagyok hülye?
Ezt tanítják az iskolában, már megbocsáss. És a szíved izomból van, tehát azt is építi a fehérje, szóval gondolkozz, mielőtt bármit is leírsz...
Fehérje: izomépítő
Szív: izomból van
Össze raktad?
igen, de bazki egy felnőtt embernek napi 2-3 gr fehérje / tsk-ra van szüksége. Az hogy a biológia órán mit tanítanak egy dolog. Az orvosoknak is sok hülyeséget tanítanak, attól még az sincs úgy.
De ha nem hiszed ... mondj már egy olyan embert akinek a szívének baja lett a fehérjétől..
Nem biológia órán, hanem élelmiszer kémián anno, és élelmiszer ismereten most. A súlyodnak megfelelő kell grammban.
Arnold Schwarzeneggernek is ezért volt műtétje.
De figyelj, te azt állítottad hogy aki ennél többet eszik annak baja lesz a szívének:
"Ne igyál sok fehérjét, mert köztudott, hogy az izmot építi, és a szíved is izomból van.
Ha 74 kg vagy, akkor 74 gramm a napi bevitel kb. Fogyaszd így, ne akarj szívműtétet!"
Te mégis mit gondolsz? Megeszel ennél több fehérjét és szívbajod lesz? Mert hogy ez k*rvára nagy butaság az az igazság, és az ilyen hülyeségek miatt nem fognak rendesen táplálkozni az emberek, amikor mindenféle szakmai végzettségű ilyeneket orbitális baromságokat terjeszt.. És nem ÉLSPORTOLÓKRÓL kell beszélni, hanem hétköznapi emberekről,mivel Arnold kicsit komolyabban játszott mint ahogy te gondolod (gondolok itt arra h nem csak fehérjétől nőtt meg).
Aki sportol, és nem eszik 2-3 gr fehérjét / tsk annál garantált az izomvesztés..
Gondoltam elég egyértelmű, hogy azért idő is kell hozzá, nem 1 nap alatt történik meg.
Elég sokan úgy isszák a fehérje porokat, hogy 4-5 pohárral, 1 nap! Ami nem jó.
a fehérjepor mértékegysége nem a "4-5 POHÁR" hanem grammban mérik, és annyit isznak amennyit az étrend megkíván. Max 4-5 adagot lehetne mondani, de aki ennyit iszik az hosszú távon úgyse tudja ezt csinálni mert pár nap alatt hasmenése lesz a sok folyékony kajától.
De mint mondtam ez KAJA. koncentrált élelmiszer. Inkább igyon napi 10 adagot mint 1 szál cigit szívjon vagy alkoholt igyon. Ezt isszák az űrhajósok is egyébként, és én is 10 éve, napi rendszerességgel, és a szívemnek köszi szépen semmi baja.
Nekem nyolc mit csináltok, attól még lehet baj.
Nem értem miért nem fogadod el, amit írtam. :D
2 különböző iskolában tanultam, amit írtam, te meg leállsz vitázni. :D
Mindegy, egészségedre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!