30 Days kérdés?
Az a fogyókúra, ami kötött időtartamra szól, átbaszás! Ez alapvető igazság. 30 napos diéta, 90 napos diéta, akárhány napos diéta... A testsúlyod az életmódodtól függ, ha te 30 vagy 90 napig csinálsz egy diétát, aztán abba hagyod és folytatod az előtte lévő pocsék életviteledet, akkor pont úgy is fogsz kinézni, ahogy előtte. Ez tudományos tény.
Jöhet a szokásos: hogy ne írjon aki nem próbálta, bla bla bla. Nem tudom, nekem pl. nem kell kiugranom a 10.-ről, hogy tudjam, az nem egészséges...
tessék, ezt pont próbálták a családomban.
szerinted mi történt? vizesek lettek fürdés után, mi...
nincsenek csodaszerek, nem is kellenek normálisan kell enni, edzeni.. csak azt kell csinálni mint az elmúlt millió évben az őseid. mozogni kicsit, nem bezabálni cukorból, szénhidrátból..
valakinek meg a placebó gyógyszerek jöttek be..
lehetett volna úgy fogyni 16 kilót, hogy diéták helyett normálisan eszel, Thai-chizel (ez így eléggé egészséges), és megspórolod a bogyók árát.
az a problémám, hogy arra sarkallod a kérdezőt is, hogy vegye meg, mert neked látszólag bejött.
amikor tudjuk, hogy tök fölösleges. azt is írhatnád, hogy te akkor fogytál, amikor szedted de nyilván nélküle is fogytál volna. ez így korrekt, úgy vélem.
Nézd, én nem sarkalltam semmire a kérdezőt, sőt egy szóval sem mondtam, hogy vegye meg. Ő kérdezett, én pedig válaszoltam. NEKEM használt. Igen, LEHET, hogy nélküle is lefogytam volna egyszer, valamikor, de érdekes módon pont akkor fogytam, amikor szedtem. Ha szerinted semmi értelme sincs, ám legyen. Az én véleményem és tapasztalatom szerint viszont hasznos volt a fogyásom szempontjából, és pont.
(A kérdező pedig nyilván azért így tette fel a kérdést, mert ez érdekelte. Nem az, hogy használ -e egyáltalán valamilyen fogyasztószer. Ha ez érdekelte volna, akkor ezt kérdezi. Szerintem.)
ha mások véleményére vagy kíváncsi, akkor a gyártótól kaphatsz 1500 megerősítő (kamu) véleményt.
ha én el akarok adni neked egy varázskövet, akkor találhatok fél millió embert, aki annak a segítségével meggyógyult a rákból. hiteles lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!