30 days fogyasztószerről mi a véleményetek? Szedte valaki?
Ha az étkezéseden NEM változtattál, akkor ne is várj eredményt. A fogyás 80%-ban a helyes táplálkozáson múlik. A torna, ugri-bugri csak 20% (bár nem elhanyagolható).
Egyébként, ha csak időpocsékolásnak érzed a mozgást az nagyon nagy kár...
Túl sokat eszel,azért nem fogysz. Olyan sokat hogy még sportolással sem tudod kompenzálni. Hány pecet futsz egy alkalommal?
Ha intenzíven akrsz fogyni akkor heti legalább 4x kellene 60percet futnod,hozzá kalóriaszámolással diétáznod és kalóriadeficitet létrehozni.
Ez a 30days meg nem hogy időpocsékolás hanem pénzpocsékolás is. Ebből a pénzből inkább vegyél valami kis apróságot karácsonyra a szeretteidnek.
Kérdező: FAIL.
bár biztos másban érsz el eredményeket, és az a más fontosabb is..
ááhh... ma már nincs kedvem több poénhoz..
ezért írtam a "FAIL"-t, mint kudarc vagy bukás.
ilyen szintű háttérismerettel nem lehet hatékonyan és egészségesen fogyni.
fogyasztószerek, nem evés.. már-már modern kori betegségnek látom ezeket, a felborult életekkel együtt.
simán csak meg kéne tanulni megkülönböztetni a tápláló ételeket az élelmiszer ipar hulladékaitól, és ezekből ennyi egy olyan mennyiséget amivel jóllakik az ember, és akkor lehet foglalkozni az élet problémáival is, és nem az evés, táplálkozás problémakörével.
te hol tartasz ebben, miket eszel?
Kedves .Aczél.!
Igen, elárulom, hogy "ki vagy mi írta össze ezt a diétát". Ez egy 1500 kcal energiatartalmú étrend és a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége állította össze, tehát nemcsak hasra ütés szerűen ettem, amit jónak láttam. Egyébiránt, ha gondolod, szívesen elküldöm Neked privátban :))))
(És bármilyen hihetetlen, vannak akik bármilyen erőfeszítés ellenére sem tudnak fogyni :( Hidd el, nekem sem az volt a célom, hogy minden kezem ügyébe eső fogyasztó tablettát magamba dobáljak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!