Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » 30 days tablettáról véleményt...

30 days tablettáról véleményt kérek azoktól akik szedték?

Figyelt kérdés
2012. jan. 21. 18:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én személy szerint csak ajánlani tudom, 11 kilót fogytam vele, különösebb erőfeszítés nélkül :) Mondjuk az igazsághoz hozzá tartozik, hogy mellette én szedtem egy méregtelenítő készítményt is, mert azért így hatásosabb, de sport nekem semmi nem volt, nem igazán az erősségem :) Az étkezésre mondjuk odafigyeltem, de azt sem vittem túlzásba, úgyhogy szerintem egy próbát megér, sok sikert!
2012. jan. 30. 21:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kipróbálom!
2012. jan. 31. 21:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Hello! Kedves kérdező kipróbáltad már a tablettát? és ha igen használt?
2012. márc. 5. 21:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Első válaszoló, megkérdezhetem, milyen méregtelenítőt szedtél mellé? Szeretném én is kipróbálni együtt a kettőt, de akkor már olyat vennék, ami már valakinek bevált :)
2012. márc. 9. 11:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen, úgy tűnik használ, bővebbet kicsit később.
2012. márc. 9. 20:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Oxytarmot szedtem mellé :) Akkor úgy árulták, hogy valamilyen akció volt és együtt volt egy csomagban a két termék. Valami rémlik, hogy azóta is láttam már így együtt a kettőt, de már nem emlékszem, hogy hol, viszont ha érdekel, szívesen utána nézek :)
2012. márc. 22. 15:05
 7/7 anonim ***** válasza:

No, majdnem 3 hónapja szedem már a 30 dayst és az oxytarmot, ahogy az első válaszoló javasolta, és nekem is bevált :))) Eddig 8 kiló ment le, még kettőt szeretnék, és el is értem a célt!

Kérdező, Te hogy állsz? Neked mennyire vált be?

2012. jún. 18. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!