A 30 days tablettának van valamilyen mellékhatása (gyakori székletürítés vagy fejfájás), mennyire használ, hasból is fogyott aki szedte?
Figyelt kérdés
2012. júl. 19. 13:02
1/3 anonim válasza:
Szia! Én ezzel fogytam le 12 kilót, nem volt semmi mellékhatás, legalábbis nem tapasztaltam semmi különöset. Kicsi sport, kicsi diéta volt mellette (ezt mondjuk annyira nem élveztem :) ), de végülis a célt elértem, úgyhogy én meg voltam vele elégedve.
2/3 anonim válasza:
Én is szedtem még tavaly, nem volt semmi mellékhatása. Mondjuk én kilóra annyira sokat nem fogytam (nem is akartam 7-8 kilónál többet), viszont az tény, hogy mind a hasam kerülete, mind a combomé jóval kisebb lett, simán bele férek most már a terhességem előtti ruháimba, szóval számomra is pozitív volt a hatása.
3/3 anonim válasza:
Nálam sem volt semmi mellékhatás, sőt unokanővérem is szedte, ő sem panaszkodott, hogy bármi gondja lenne vele. Ami a fogyást illeti, bevált nekem is, bár én csak három hónapig szedtem, uncsi nővérem viszont fogyott vele majdnem 20 kilót, mondjuk ő tovább is szedte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!