Futás utáni fejfájás?
életembe először elmentem edzőterembe
csak futottam/gyors sétáltam 50 percet, semmi bajom nem volt akkor, de most iszonyatos fejfájás gyötör, miért? ha holnap megyek utána megint fog fájni? és mi az oka?
(már vagy 3 órája futottam de még mindíg fáj)
szerintem valamit hiányol az agyad ha lehet igy mondani :D
egyik lehetőség a szánhidrát a másik meg a cukor. szerintem ha betolsz valami cukrot nem lesz gond. szőlőcukor bármi. nekem is volt ilyen 2 lehetőségem volt kristálycukor vagy édesitőbogyó. bevettem belőle 1 vagy 2 és annyi.
na akkor most mejik?
mert feleslegesen nem akarok 10kor cukrot enni
lehethegy csak azért mert bebeszéltem magamnak de megettem 1 fánkot és sokkal jobb
bár a diétámnak annyi
köszi az ötletért
örülök,hogy segithettem. :)
amúgy ha nem szeretnéd,hogy több ilyen eset legyen akkor edzés elött több kalóriát kell bevinned mint amennyit most.
fejfájás, erős éhség, cukor éhség, fáradtság ezek mind a kevés kalória bevitel tünetei. leesik a vércukor szinted akkor tapasztalhatod ezeket. az a fánk gondolom nagyon jól esett hirtelen, szénhidrát+cukor :) az megemelte a vércukorszintet.
amúgy ezzel nincs vége a diétádnak. helyre kellett hozni magadat. az az egy fánk nem sokat oszt/szoroz ha odafigyelsz,hogy ezentúl többet egyél edzés elött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!