30 days tablettáról mi a vélemény ( ki honnan fogyott)?
Figyelt kérdés
2012. júl. 26. 18:51
2/9 anonim válasza:
Én a 30 days szedése mellett 1300 kalóriát, 110 gramm fehérjét, és 175 gramm CH-t ettem, mindennap másfél órát kondiztam, heti 1 nap pihenővel, és FOGYTAM! Ez egy tuti csodaszer, megéri az árát, nélküle nem ment volna!!!
3/9 anonim válasza:
Elárulom, hogy nélküle is fogytál volna :)
4/9 anonim válasza:
Aki nem érti az iróniát..:D azért mnegdícsérlek
5/9 anonim válasza:
Én értem az iróniát, de elhiszed, hogy a kérdező rögtön elkezdi szedni, mert azt hiszi te attól fogytál? :D
6/9 anonim válasza:
Hát pedig én a 30days segítségével fogytam le 14 kilót... Nem azt mondom, és hangsúlyozom, hogy nem csak attól, de szerintem bőven rásegített, hogy beinduljon a fogyás, ugyanis előtte hiába diétáztam és jártam futni, nem ment le semmi. Aztán elkezdtem szedni, ugyanúgy maradt a diéta meg az esti 3/4 óra futás és egy héten belül már érezhető volt az eredmény, úgyhogy nekem segített.
7/9 anonim válasza:
jó hát nem tudom, mennyi időt diétáztál, mielőtt ehhez a tablettához nyúltál... Nekem 4 hét volt kb, mire elindult a mérleg nyelve lefelé, de a centiken folyamatosan látszott mindenféle készítmény nélkül is a fogyás.
szóval szerintem ne költsd a pénzed, rendes diétával, mozgással próbálkozz először, és ne csak a mérleget nézd:)
8/9 anonim válasza:
Én nem fogytam tőle egy grammot sem.
9/9 anonim válasza:
Placebó hatás.... Ha azt hiszed hogy ettől lefogysz akkor némi diétával, le is fogsz fogyni tőle. Semmi csodaszer nem létezik a fogyásra, mondjon ki mit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!