Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hogy beszéljem le anyámat?

Hogy beszéljem le anyámat?

Figyelt kérdés

Venni akar nekem valami turmixos fogyasztószert, amivel szerinte 2 hét alatt -8 kg-t fogyhatnék.. ÉN... de én nem akarok ilyen szarokat szedni! Úgy sem használ egyik sem..És még szép, hogy lehet vele fogyni, mikor egész nap 3 ilyen turmixot kell meginni.. megáll az eszem! 14 éves vagyok, és ilyennel akar tömni!!! Mindjárt szétrobban a fejem :@

Különben eddig is alig ettem, mozogtam mégse fogytam semmit.. 168 centi, és 110 kg vagyok...

2009. júl. 14. 22:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Szia! Hiába írod be ezt a kérdést naponta senki semmi újjat nem fog neked mondani. Hiába van most barátod mert ha ELHAGY nem fogsz találni másikat bármilyen szép is vagy 110kg on. Amikor rá fogod magadat venni a SPORTOLÁSRA gondolj arra hogy sokkal TÖBB fiúnak fogol tetszeni. Ha fogysz egy keveset és látszik sokkal nőiesebb leszel, jobban fognak rajtad mutatni a ruhák. Nem is arról beszélve hogy mások milyen megjegyzésket tesznek rád hogy hogy nézel ki. Én is tudom ezek a dolgok nagyon bántóak tudnak lenni. Mert én se vagyok sovány, de nem is vagyok túlsúlyos. Anyukád meg ha vesz oolyan port vágd a fejéhez. Bármennyibe is kerül. Ha zsíros ételt főz akkkor meg NE egyél belöle ezt tudom tanácsolni, de ha eszel belöle akkor is egy kicsit csak. Most nyár van van egyél sok gyümölcsöt(alma szilva barack stb,
2009. júl. 29. 12:58
 22/22 anonim válasza:
Szerintem se egyél ilyen fogyókúrás vegyszereket. Kérj orvosi segitséget a fogyáshoz.
2010. máj. 5. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!