Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hogyan kell szedni az adipex...

Hogyan kell szedni az adipex retardot mikor lenne a legjobb bevenni reggel vagy délben?

Figyelt kérdés
azok ne írjanak akik csak kritizálni akarnak mert úgysem érdekel!! azok válaszait viszont szívesen fogadom akik már szedték vagy szedik!
2012. júl. 19. 10:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
53%
Placebó? Te szedted már? Totál nem vagy éhes tőle, ez nem placebó....na mindegy. Nem reklámozom, örüljön akinek megy nélküle. Régen nekem is ment, most jól jött. Ennyi.
2012. júl. 20. 21:00
 12/13 anonim válasza:
60%

Az Adipex retard az egyik legjobb zsírégető ami csak létezik.Valóban visz izmot is,de ez részben elkerülhető ha konditermi edzést végzel mellette és megfelelő tápkiegeket szedsz.Naponta csak egy szemet szabad szedni,én minden nap délelőtt 10-kor vettem be.

AMIT NAGYON FONTOS TUDNI!AZ ADIPEXET MAGYARORSZÁGON MÁR BETILTOTTÁK.SZÓVAL A TERJESZTÉSE ÉS A FOGYASZTÁSA IS BÜNTETENDŐ!!!Mert hát ugye ma Magyarországon ami jó az tilos!

2012. júl. 22. 23:36
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat sokat segítettek!:)
2012. júl. 23. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!