Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mikor a legjobb futni? Reggel...

Mikor a legjobb futni? Reggel vagy este?

Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 10:10
 1/10 anonim ***** válasza:

Amikor jól esik:) Nekem reggel van több energiám:)

Délután már lustibb vagyok.

2010. júl. 1. 10:23
 2/10 anonim ***** válasza:

A tested nem érdekli, hogy világos van-e vagy sötét.

Az az adott mozgásmennyiség amit futsz, reggel is és este is ugyanaz, a kérdés, mikor bírod jobban, mikor van időd rá.

De futás előtt 2 órával már ne egyél, mert addig még a gyomrod az emésztéssel van elfoglalva.

2010. júl. 1. 10:33
 3/10 anonim ***** válasza:
Ilyenkor nyáron reggel. Mivel este naplementéig meg lehet halni a melegtől. Utána meg megesznek a szúnyogok.
2010. júl. 1. 10:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Én csak azért szeretek reggel futni, mert olyankor felkelek, kicsi bemelegítés(nagyonfontos!) és indulok is. Ilyenkor nincs olyan probléma, hogy esetleg ettem előtte 1 órával és nem is húzom halasztom a nap folyamán, hanem reggel letudom és aztán szuperül érzem magam, hogy "na ma is ügyes voltam, ma is csináltam valami egészségeset". Ilyenkor jobb az egész napom.
2010. júl. 1. 10:37
 5/10 anonim ***** válasza:
azt hallottam, hogy reggel nem egészséges futni, mert még az izmok nem melegedtek be. én este szoktam futni. van hogy nehezen veszem rá magam, mert reggel jobban esne még fitten, de aztán tök jó. reggel én biciklizni szoktam egy kicsit.
2010. júl. 1. 10:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Én azt olvasgattam, hogy a reggeli a hatásosabb, ettől függetlenül én este szoktam. Nekem be kell járatódni, reggel még nehézkes a mozgás. Bár tény, hogy akkor hűvösebb van, és valóban megesznek este a szúnyogok.
2010. júl. 1. 11:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Elég sokat futottam már reggel, délben, este, éjjel is. Tökmindegy.
2010. júl. 1. 12:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Én kora reggel futok, mert akkor még több az energiám, nincs nagy hőség így nyáron, és nem vágja ketté a napom. No, meg ilyenkor tudom a kisbabámat rábízni az apjára. :)
2010. júl. 1. 13:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Vagy hajnalban, vagy amikor este már nem eszel többet, akkor érdemes.
2010. júl. 1. 13:58
 10/10 anonimalkoholista válasza:

Én mindig éjfélkor kezdem a futást, így egy kicsit este, meg egy kicsit reggel is futok ;)

Olyankor már a szúnyogok is mind megszívták... :P

2010. nov. 11. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!