Segítség fogyni akarok, de nem megy valaki tud segíteni? (többi lent)
célom: az eredményes fogyás ami megmarad
183 cm 74 kg vagyok és van rajtam háj...na ezt szeretném ledolgozni,a mellizmom nagyon nagy már így is mert bármit eszek az csöcs re megy :( na most ezen mindig dolgozok hogy lemenjen ,de csak az izom nő a háj nem fogy le max ugyanakkora marad,2-3 év után besokaltam és most döntöttem el hogy megcsinálom a csajokért meg a saját kedvemért :DD
a fekvőtámasz a fekvenyomás kb semmit sem ér ugy mint másiknáál hiszen változást nem tapasztalok.. :(
van e valami fogyasztó szer(zsírégető) vagy étrendkiegészítő hogy ezt a munkát megkönnyítsem?
valaki pls segítsen,a válaszokat előre is köszönöm ;)
Futás,úszás,ugrálókötelezés,biciklizés.
És a bármit eszek ésszerűbbé tétele.
Ezek az első lépések,utána jöhet az izmosítás.
Magától a fekvenyomástól nem a melledről fogsz fogyni. Olyan, hogy lokális fogyasztás, nem létezik. Attól, hogy a melled edzed, nem az fog fogyni.
Simán csak csökkentened kellene a kalóriabevitelt. Hanyagolni a cukrot és a többszörösen telített zsírokat.
HA mindenképp zsírégetőt akarsz, olyat vegyél, amiben nincs egy kiló króm és nincs tele adrenalinnal. A króm a vesédet teszi tönkre, a nor-adrenalintól meg tiszta ideg leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!