Szerintetek fájhatnak a lábaim az Adipextől? De már napok óta és nagyon.
Aki "drogosozik" az hülye mint egy talicska majom, sajnálom, h. csak ilyen enyhe kifejezést használhatok, mert az ilyenek följelentenek, a moderátor meg engedelmes.
Azt se tudja a "drogosozó" hogy az amfetamin vegyi szerkezete a természetes adrenalin-hormonhoz hasonlít a legjobban, ennek tudható be hatása is-meg mellékhatása az amfetaminnak.
Az adipex nem drog. De veszélyes gyógyszer.
rendzeres orvosi kontroll, vérnyomás, vércukor , ekg. labor mellett lehet szedni, és mozogni kell mellette, heti min. 3x30 perces aerob mozgás lesz jó.
Nem fogsz hozzászokni, mert ez nem drog, de ha megindul a fogyás, és mozogni is tudsz akkor csökkenteni, abbahagyni kell, lassan.
Drog, mert stimulálja az éhségérzetet. Drog, mert amfetamin-származék.
ezek után ne te hülyézz le másokat, oké?
Már hogy mit stimulál, okostojás? Vagy inkább záp?
Ha nem ismered az idegen szavakat, ne használd.
Csak nem gondolod,hogy egy ilyen kis csimbókkal aki azt se tudja mit ír le vitatkozni kezdek.
Tanulj kisöcsi, meglesz a 8 elemi.
Ja és arról írj, amiről legalább gőzöd van.
Gondolom itt most Adipex Retardról beszélünk, mivel Adipex már nem is létezik.
Nekem a háziorvosom írta fel, és megnyugtatott, hogy nem minősül drogkészítménynek. Pár hét múlva ki is váltottam Szlovákiában, és azóta már beszedtem 28 szemet. Jelentkeztek a feltüntetett mellékhatások, de szerencsére nagyon szépen fogyok, és nem sokára megyek kontrollra az orvosomhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!