Szerintetek fájhatnak a lábaim az Adipextől? De már napok óta és nagyon.
Az Adipex után csak visszahízol (többet), depressziós leszel, egyéb pszichikai zavaraid lesznek. Tehát függővé válsz tőle. Az meg ugyebár nem tesz jót a vérnyomásnak, tönkremegy a veséd,a szemed, az agy limbikus részei elhalnak ,hamarabb és sokkal nagyobb kockázattal leszel Alzheimer kóros.. ami egyébként tök jó, mert minden nap új barátokra teszel szert :)
Apropó.. miért nem sportolsz inkább? Most nem a lityi-lötyi sportolásra gondolok, hanem az izzasztó kemény munkára? Annak tuti hamarabb van látható hatása és tartósabb is. Én csak sporttal fogytam 2 hét alatt 8 kilót.
Talán azért mert nincs akarat erőm sosem volt.:(
Lehet valami instant akaraterő tabletta kellene.
Akkor várj addig, míg lesz akaraterőd..
Szembesülj azzal, hogy milyen undorító hájas vagy.
Én egyik napról a másikra változtam meg ilyen szempontból. 120 kg voltam akkor, de régebben azt gondoltam, hogy formásabb vagyok, mint más dagik, stb. Aztán egy reggel tükörbe néztem és fúj.. Undorító volt.
Szerinted akor a 120 kg nem felesleg, és nem tudom megérteni?
De igen, rohadtul meg tudom érteni. Napi 1 órát sétálok tempósan és 1 órát biciklizek úgy, hogy a végén szinte leesek róla. Szerinted én nem tudom, milyen dagadtnak lenni??
Szerinted én nem tudom milyen, mikor ezt csinálom már 4. hónapja és -9 kg-t fogytam eddig??
És még te beszélsz nekem.. Pff. Neked max 25 kg-t kell leadnod, nekem 2x ennyit..
Önsajnáltatás helyett inkább menj tornázni!
Pff mert így állsz hozzá.
Miért nem sportolsz? Mert az nem ilyen egyszerű? Hát a súlyodat se lesz könnyű megtartani, csak mondom.. ,) És életed végéig meg nem szedheted az adipexet. ;)
Előre megmondom neked, hogy amint abbahagyod, min 100 kg-ra hízol majd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!