Mitől fájhatnak a heréim?
Üdv!
Az utóbbi 1-2 hétben elkezdtek fájni a heréim. Nem éreztem csomót a heréknél. Mi más lehet? Mi lehet a gond? Elég kellemetlen. 16/F
A kamaszkor közepén vagy.Végzel rendszeres önkielégítést?
Ha nem máris rájöttünk mi a baj.Ugyanis ilyenkor a szervezet fokozottan igényli a szexualitást és ha elhanyagolod akkor here és alhas táji fájdalom jelentkezik mert a heréid dolgoznak(nának).Rég ismert tünet ez a régi korokban legényfájásnak-legénybajnak hívták.
Tehát egy kis rendszeres kézimunkával segíts magadon(már az első alkalom után enyhülni fog).
Olyan butaságok miatt ne kínozd a tested hogy vallási okok!
Ne haragudj de ez hülyeség!
Minden fiúnak szüksége van szexuális kielégülésre(a papok is csinálják csak azt nem látod).Tehát ne késlekedj és szokd meg ismét hogy amit kér a tested azt meg kell adni neki.
Ha meg már vallási síkon vagyunk szerinted kérne arra Isten hogy gyötörd magad? Láttál már arra utalást a Bibliában hogy nem elégítheted ki magad? (a paráznaságod ne keverd ide az teljesen más)
Amúgy születésemtől fogva én is és családom is mélyen vallásos katolikus de ilyen marhasággal még nem találkoztam.
értem.emiatt kérdeztem: [link]
lehet hosszan tartó stressz miatt is,ha stresszes vagy próbálj ellazulni.(haveromnak pl.stresszes eredetű van néha,mindig csak akkor fáj neki ha stresszel)aztán lehet hasizomláztól is,ami a herékbe sugárzik.nekem volt már ettől.
amúgy mióta nem végzel önkielégítést(gondolom nővel se szoktál lenni)? és önmegtartóztatásod előtt voltak ilyen fájdalmak,vagy csak azóta jöttek elő mióta nem önkielégítesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!