Mitől fájhatnak a heréim?
Üdv!
Az utóbbi 1-2 hétben elkezdtek fájni a heréim. Nem éreztem csomót a heréknél. Mi más lehet? Mi lehet a gond? Elég kellemetlen. 16/F
akkor ez a baj
eddig recskáztál, most meg nem
meg fogsz veszni
nem kell a pedo papokra hallgatni
emiatt nem keülsz a Pokolba
De Jozsó azt is mondja, hogy Isten szeret téged minden hibáddal együtt
szal Isten emiatt nem fog megharagudni
hiszen Isten jóságos, és a keresztény egyház a szeretet egyháza (kellene hogy legyen, Jozsó tanítása szerint) ehhez képest köpnek Jozsó tanitásaira
ha kasztráltatod magad, ahogy régen egyházi körökben ez annyira divatos volt (már a kisfúik kiheréltetése) az összes bűnös nemiséggel kapcsolatos problémád egy csapásra meg fog szűnni
csak egy nyisszantás
szerinted ezt várja el tőled Isten?
a tegnapi első és 18:10-es vagyok!
Látom nagy a gondod és teljesen félreérted a bibliát is.
Nem szégyen ez hát megkérdeztem a közösségünk papját sőt még a településen található másik plébánost is(őt azért mert más vallást tanít nem katolikust), továbbá elbeszélgettünk ezen a problémán a családunkban is.
Mindenki egyértelműen és egybehangzóan azt állítja hogy szabad végezni bármilyen szexuális tevékenységet-csupán a mértékletességre kell figyelni.Sőt a azt kifejezetten ajánlott ha ezzel önmagadnak szerzel örömet ezzel ezzel kielégítve vágyaid.
Ennyi lenne utoljára a véleményem ha ezután is tévút szeretnél tovább járni hát tedd azt és kínlódj-ám áttérhetsz a helyes útra is ha úgy döntesz és akkor örömökkel teli életed lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!