Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől fájhatnak a heréim?

Mitől fájhatnak a heréim?

Figyelt kérdés

Üdv!

Az utóbbi 1-2 hétben elkezdtek fájni a heréim. Nem éreztem csomót a heréknél. Mi más lehet? Mi lehet a gond? Elég kellemetlen. 16/F

2011. okt. 11. 17:14
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
CSak azóta vettem ezt észre. Kb. 2 hete nem önkielégítek. Nem vagyok stresszes, de fáj a hátam kicsit. Lehet onnan sugározhat le? Köszönöm a normális válaszod.
2011. okt. 11. 18:30
 12/18 anonim ***** válasza:
lesugározhat a hátadból is,de a hátadba is sugározhat,ha a heréd fáj alapban.írod,hogy azóta fáj mióta nem végzel önkielégítést.Nos,mivel látom erős vallásos vagy,nem sok értelme lenne,ha ugyanazt elmondanám,mint a 18:10-es válaszoló....de egy kérdés,kérlek őszintén válaszolj rá:Elgondolkoznál rajta mélyebben,meghallgatnál-e nyitott szívvel és elmével egy olyan 30 éves férfit,aki keresztény volt fiatalabb korában,és belátta,hogy az egyház tönkreteszi a fiatalokat,ha azok komolyan veszik a tiltásaikat szexuális téren?
2011. okt. 11. 18:48
 13/18 A kérdező kommentje:
Meghallgatni meghallgatnám... De ez úgy van, hogy van aki hisz benne s ha az igazi igazságban hisz, akkor megtapasztal dolgokat s a hite megerősödik.
2011. okt. 11. 19:05
 14/18 anonim ***** válasza:
jól van,nem szeretnélek meggyőzni semmiről.remélem megoldódik ez a problémád.
2011. okt. 11. 19:13
 15/18 anonim ***** válasza:

akkor ez a baj

eddig recskáztál, most meg nem

meg fogsz veszni

nem kell a pedo papokra hallgatni

emiatt nem keülsz a Pokolba

2011. okt. 12. 00:17
 16/18 anonim ***** válasza:

De Jozsó azt is mondja, hogy Isten szeret téged minden hibáddal együtt

szal Isten emiatt nem fog megharagudni

hiszen Isten jóságos, és a keresztény egyház a szeretet egyháza (kellene hogy legyen, Jozsó tanítása szerint) ehhez képest köpnek Jozsó tanitásaira

2011. okt. 12. 00:20
 17/18 anonim ***** válasza:

ha kasztráltatod magad, ahogy régen egyházi körökben ez annyira divatos volt (már a kisfúik kiheréltetése) az összes bűnös nemiséggel kapcsolatos problémád egy csapásra meg fog szűnni

csak egy nyisszantás

szerinted ezt várja el tőled Isten?

2011. okt. 12. 00:22
 18/18 anonim ***** válasza:

a tegnapi első és 18:10-es vagyok!

Látom nagy a gondod és teljesen félreérted a bibliát is.

Nem szégyen ez hát megkérdeztem a közösségünk papját sőt még a településen található másik plébánost is(őt azért mert más vallást tanít nem katolikust), továbbá elbeszélgettünk ezen a problémán a családunkban is.

Mindenki egyértelműen és egybehangzóan azt állítja hogy szabad végezni bármilyen szexuális tevékenységet-csupán a mértékletességre kell figyelni.Sőt a azt kifejezetten ajánlott ha ezzel önmagadnak szerzel örömet ezzel ezzel kielégítve vágyaid.

Ennyi lenne utoljára a véleményem ha ezután is tévút szeretnél tovább járni hát tedd azt és kínlódj-ám áttérhetsz a helyes útra is ha úgy döntesz és akkor örömökkel teli életed lesz!

2011. okt. 12. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!