Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Szerintetek fájhatnak a...

Szerintetek fájhatnak a lábaim az Adipextől? De már napok óta és nagyon.

Figyelt kérdés
2011. márc. 16. 19:33
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Szuper, jó kis trombózisod lett tőle. Gratulálok!
2011. márc. 16. 19:46
 2/25 anonim ***** válasza:
Tessék te drogos.. [link]
2011. márc. 16. 19:52
 3/25 anonim ***** válasza:

Lehet.. Adipex nem véletlenül nem legálisan forgalmazható gyógyszer Mo-n. És nem a bürokratikus rendszer miatt, hanem a mellékhatásai miatt. Vannak olyan gyógyszerek is amelyek szintén nem kapható Mo-on, de legális úton is behozható az országba amennyiben a betegnek arra van szüksége. Az Adipex nem ilyen. Szigorú kontroll mellett (laborkontroll) szedhetik csak max 3 hónapig (napi egyet). Ha elmarad ez a kontroll súlyos mellékhatásai lehetnek a szernek (személyesen..ennek kikezeltetését 100% ráterheltetném az illetőre, aki amiatt rövídíti meg az egészségügyet, hogy itthon nem legálisan forgalmazható gyógyszert szerez be)

A szer önmagában emeli a vérnyomást, akinek normális vérnyomása volt, annak magas lesz, akinek magas volt, annak még magasabb. Idő után tönkre megy a vese, romlik a szem

2011. márc. 16. 19:55
 4/25 A kérdező kommentje:
Mért lennék drogos?Az Adipex nem Amfetamin származék.Nézz utána jobban és utána drogosozz.
2011. márc. 16. 19:57
 5/25 anonim ***** válasza:

Olvasd már el amit linkeltem, okoskám! :))) Az adipex amfetamin-származék!!!

Ha lefogysz büszke leszel magadra? Hát NE LEGYÉL. mert nem a saját erődből fogytál le, hanem egy drog-származéktól. Gratulálok! Dicséretre méltó! :D

2011. márc. 16. 20:01
 6/25 A kérdező kommentje:
KÖszi :D
2011. márc. 16. 20:03
 7/25 anonim ***** válasza:
Az Adipex kőkeményen amfetamin-származék. A mellékhatásai is pont emiatt alakulnak ki. Ha pedig abbahagyod olyan mint a rossz fogyókúra, még több kiló szalad fel rád mint volt korábban. Ha pedig szeded, kockázatos, hogy mellékhatások jelentkeznek úgy, hogy nem mutatják a jelét (csak a laboreredmények, vérnyomásvizsgálat).
2011. márc. 16. 20:07
 8/25 anonim ***** válasza:
Na elolvastad már, hogy amfetamin-származék? vagy még mindig tetteted a butát?
2011. márc. 16. 20:08
 9/25 A kérdező kommentje:
Igen elolvastam már végig,csak már annyian mondták nekem,hogy nem drog hogy nem tudom mit higyjek el és mit ne.Bocsi.
2011. márc. 16. 20:10
 10/25 A kérdező kommentje:
Csak tudod nagyon nehezen megy a fogyás és csak ez az egy reményem van.Ha lefogytam már akkor könnyebb lesz megtartanom a súlyom ez erőt ad nekem.
2011. márc. 16. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!