Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Le lehet fogyni csak tabletták...

Le lehet fogyni csak tablettákkal?

Figyelt kérdés

Nem akarok sportolni se mozogni, mert nehéz mivel nagyon duci vagyok, előszőr le kellene fogynom, de azt meg nem tudomhogyan.

Azt meg tudom csinálni hogy sokkal kevesebb cukrosat eszem, a kaja megvonása nem gond, de mozogni nem fogok, az érdekelne, hogy milyen tablettákkal lehetne lefogyni?

Fat burnerst mond mindenki az jóű?

2011. febr. 18. 17:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát, akkor egyél csak nyugodtan zsíros magyaros ételeket, szedj tablettát, véletlenül se mozogj, és várd a csodát. El leszel a várakozással jó darabig. Jó szórakozást.
2011. febr. 18. 23:04
 12/27 anonim válasza:
A helyzet az, hogy a magyaros ételek régen azért voltak megfelelőek, mert azt amit bevittek a szervezetükbe, azt FIZIKAI munkával, vagyis intenzív mozgással le is dolgozták, a szervezetük elégette a bevitt energiát. Ma az emberek igencsak nagy része nem folytat napi 8-10 óra fizikai munkát, ezért mondja mindenki itt neked, hogy a magyaros ételek nem egészségesek. Nagyon finomak, igaz, én is szeretem őket, de csak befelé mennek, nem dolgozod le őket. Szóval mivel az életmódodon nem szeretnél változtatni és mozogni sem szeretnél, ha elég túlsúlyos vagy, akkor menj el a dokihoz és ő majd egy "gyomorgyűrűt" helyez a gyomrodba, amitől majd nem tudsz enni és lefogysz, de ez meglehetősen drasztikus. Egy másik lehetőség a tánc és/vagy a szex. :) ... (ha mindenképp gyógyszert szeretnél, akkor nézz meg amerikai honlapokat, náluk van minden, amit akarsz)
2011. febr. 19. 00:44
 13/27 anonim ***** válasza:

Az előző hozzászolókanak igaza van. A paraszt emberek megtehették hogy ilyeneket egyen, mert ő ledolgozta. Hajnalban kelt, és korán feküdt. Ezzel szemben te gondolom 8körül kelsz és éjfél körül fekszel. És nem is dolgozol annyit mit amennyit a régi öregek. És nem tudom, hogy miért ragaszkodsz ilyen görcsösen azokhoz a kajákhoz. Amugy önmagaddal van ellenmondásban a következők miatt:

"Hát bogyókkal meg gyümölcsökkel zölsdéggel nem is lehet dologzni "

A centrum az ha jól tudom c-vitanim. Ha rendesen ennél gyümölcsöt,napi 2-3szor és zöldséget, és mozognál, vagy legalább sétálnál,akkor én biztos vagyok benne hogy erre a gyógyszerre sem lenne szükséged.

Ja, és még ajánlanám neked egy pszichológus felkeresését is.

2011. febr. 19. 08:55
 14/27 anonim ***** válasza:

A tablettáktól ne várj csodát.Nem fognak neked zsírt égetni stb.Mozogni kell.Zöldség-gyümölcsöt se kell egésznap enni,de kell valamennyit.ananász pl még jót is tesz.De tudod mit?vegyél havi 20-30 ezerért tablettát egyél zsíros kaját és ne fogyj 1 grammot se.Koleszterin szinted az egekbe növel és csodálkozol ha fiatalon szívbetegséged lesz és ne adj Isten meg is halsz.Sok az ilyen hülye ember és várja a segítséget és a megváltást egy gyógyszertől,de ezek max segítenek a zsírégetésben,ha mozogsz rá.Maguktól nem csinálnak semmit.Én is szeretem a magyaros kaját,de tudom,hogy hol a határ.És persze mozgok is.

egy ápolónő

2011. febr. 19. 14:10
 15/27 anonim válasza:
Istenem ilyen emberek...mások a szerinted szar kajákért is megölnék egymást...hihetetlen vagy meg se próbálj lefogyni megérdemled h ilyen maradj.
2011. febr. 20. 12:46
 16/27 A kérdező kommentje:

"mások a szerinted szar kajákért is megölnék egymást..."

Az ne is zavarjon, hogy a settenkedő is Pick Téli szalámit lopott meg kolbászokat, nem pedig gyümölcsöket meg müzlis guánot:d.

2011. febr. 20. 17:19
 17/27 anonim ***** válasza:
Akkor légyszives ne tegyél fel több kérdést. Te nem akarsz lefogyni. Folytasd csak a zsiros, pörkölt evős napjaid. És tíz évmúlva majd rájössz, hogy megérte volna változtatni, persze, ha addig nem lesz bajod.
2011. febr. 20. 21:54
 18/27 anonim ***** válasza:

Gondolkozz csak el.. Vajon miért is vagy kövér? Hát kislányom, elárulom: a zsíros magyaros kajáktól. Az egészségesen étkezők pedig miért soványak? Mert esznek gyümölcsöt, zöldséget, mozognak.

De szerinted úgyis egészségesebbek a magyar kaják, hát akkor edd azt.. :) Nekem mind1, nem engem fognak kórházban tartani hónapokig, míg lefogyasztanak akkora súlyra, hogy ne haljak be a szívműtétbe..

Amúgy hány kg vagy?

2011. febr. 21. 06:20
 19/27 anonim ***** válasza:
53%

Különben én is régen ilyen dolgokat ettem, meg is lett az eredménye. 120 kg voltam 150 évesen, vérképem teljesen rossz volt.

120 kg-osan bicikliztem, napi 1-2 órákat, 35 km/h sebességgel! Nem ettem többet zsíros kajákat, most már megeszem a salátákat is.

Én legalább nem vagyok olyan egészségtelen, mint te.. Immár 52 kg-osan. :)

17/L

2011. febr. 21. 13:59
 20/27 anonim válasza:

"Az ne is zavarjon, hogy a settenkedő is Pick Téli szalámit lopott meg kolbászokat, nem pedig gyümölcsöket meg müzlis guánot:d."

A rendes szegény emberekre gondolok akik éheznek...azok megennék

2011. febr. 21. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!